Teslimatlar
Giriş Tarihi : 24-07-2018 18:09   Güncelleme : 29-10-2018 07:37

Alper Frigo 12 adet Volvo Trucks aldı

Uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren ve yaş sebze, meyve, balık gibi ürünler için frigorifik taşımacılık yapan Alper Frigo, yeni araç alımında tercihini Volvo Trucks'tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 12 adet Volvo Trucks FH13 4x2T 540 HP Ocean Race Edition çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Alper Frigo 12 adet Volvo Trucks aldı

Alper Frigo'nun tercih ettiği Volvo Trucks FH13 4x2T 540 HP Ocean Race Edition, Ocean Race’ten esinlenilerek ve sınırlı sayıda üretilen bir seri olmasıyla öne çıkıyor. 3 yılda bir gerçekleştirilen ve bu yıl sonuncusu düzenlenen Volvo Ocean Race yelken yarışmasının 2017-2018 rotası Hollanda’nın Hague şehrinden başlayıp farklı kıtalarda, farklı iklimlerde yer alan 10 farklı noktaya uğrayarak Lisbon’da sona erdi. Birçok zorlu etabı içeren bu heyecanlı ve çekişmeli yarıştan esinlenerek üretilen Volvo Trucks FH13 4x2T 540 HP Ocean Race Edition zorlu koşullarda yüksek performans gösterebilen, çok özel bir araç olarak tasarlandı. Volvo I-Shift ve Dual Clutch ve retarder bulunan araçta ayrıca, güvenlik paketi, hırsız alarmı, kilitlenebilir güvenlik kutusu, şerit değiştirme desteği, sürücü uyarı desteği ve uyarlamalı hız sabitleme kontrolü gibi özellikler de bulunuyor.

Teslimat törenine Alper Frigo’nun firma sahibi Alper Yıldırım ve firma ortağı Yılmaz Kal ile Temsa İş Makinaları Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş, Bölge Satış Yöneticisi Umut Şahin, Yedek Parça ve Servis Bölge Yöneticisi Cihan Kayan ve Volvo Financial Services’dan Bölge Satış Müdürü Emrah Barış katıldı. Firma sahibi Alper Yıldırım, “Türkiye’den Sibirya bölgesine ve ötesine frigorifik taşımacılık yapan tek firma özelliğini taşıyoruz. Ağır kış şartları ve zorlu yol koşullarında faaliyet göstermemiz sebebiyle bu koşullara uygun araç arayışına girdik ve Volvo Trucks’ın Ocean Race paketini almaya karar verdik. Zaten halihazırda filomuzda 12 adet Volvo Trucks araç mevcut. Volvo Trucks sunduğu opsiyonel özellikler sayesinde sorunsuz performans gösteriyor. Ayrıca satış ve satış sonrası organizasyonundan da çok memnunuz” .