Hava
Giriş Tarihi : 03-08-2018 13:13   Güncelleme : 15-08-2018 12:30

Havaş küresel pazarda büyüyecek

Yer hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren Havaş, Türk markaları geliştirmek üzere oluşturulan Turquality Destek Programı’na alınmaya hak kazandı. Havaş, bir dünya markası olma hedefini Turquality desteğiyle daha da ileriye taşımaya hazırlanıyor.

Havaş küresel pazarda büyüyecek

Dünyanın en zorlu sektörlerinden yer hizmetleri alanında Türkiye’nin batısından doğusuna 26 havalimanında faaliyet gösteren ve bu yıl 85’inci kuruluş yılını kutlayan Havaş, Turquality Destek Programı’na alınmaya hak kazandı. Turquality markaları arasına giren Havaş, destek programıyla, sektördeki deneyimi ve farklı coğrafyalara adaptasyon kabiliyetini, ek yatırımlarla da geliştirerek küresel pazardaki büyümesini daha etkin şekilde sürdürecek. Havaş’ın, Letonya’nın Riga Havalimanı’nda ve Suudi Arabistan’ın Medine Havalimanı’nda yer hizmetleri faaliyetleri bulunuyor.

DÜNYA MARKASI OLACAK

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, "Sektörde köklü bir geçmişe sahip olan şirketimizin, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı Turquality kapsamına alınmasından mutluluk duyuyoruz. Turquality markası olmamızla birlikte, küresel pazardaki büyüme ve bir dünya markası olma hedeflerimiz doğrultusunda daha güçlü şekilde ilerleyeceğiz. Sürdürülebilir ve karlı büyüme odaklı yatırımlarımızla yurt dışında yeni havalimanlarına hizmetimizi ulaştırmayı hedefliyoruz’’ .