Kara
Giriş Tarihi : 15-08-2018 18:58   Güncelleme : 10-09-2018 18:41

AKP halk otobüsçüsüne kapıları açtı

AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş Başkanı Sedat Şahin'i makamında ziyaret etti. Milletvekili Canan Kalsın; "Problemleri çözmede ve esnafa hizmet etmekten memnuniyet duyacağız" dedi.

AKP halk otobüsçüsüne kapıları açtı

Özulaş Başkanı Sedat Şahin, Kalsın'ın ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantı esnasında sektör ile ilgili yapılan çalışmaları anlatan Başkan Şahin, "Yeni yönetim kurulumuz ile birlikte büyükşehir belediyemiz, İETT, meslek kuruluşları ve değerli milletvekillerimizle diyalog ve uyumlu bir işbirliği içinde çalışacağız. Hükümetimizin ve sizlerin desteği ile çok daha güzel işlere imza atacağız. Sizleri TBMM çatısı altında sık sık ziyaret edeceğiz" .

AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın ise konuya ilişkin şöyle konuştu: "Yeni dönem yönetim kurulu Başkan Sedat Şahin ve ekibini tebrik ediyorum. Güzel bir ekip oluşturmuş. Esnafımıza ve halkımıza hizmette süreklilik esastır. İstanbul halkına hizmet etmek için daha çok çalışacağız. Başkanımız Sedat Şahin ile birlikte daha evvelki dönemde tanışıyoruz. Meslek kuruluşları ile birlikte sektörün ve şehrimizin geleceği ile ilgili problemleri çözmede ve hizmet etmede memnuniyet duyacağız. Özel halk otobüs esnafına her kapımız açıktır."