Lojistik
Giriş Tarihi : 10-09-2018 18:14   Güncelleme : 22-09-2018 21:03

Thermo King maliyetleri düşürdü

Soğutucu ünite markalarından Thermo King, sahip olduğu üstün teknoloji ile yakıt tasarrufu elde etmeye başladı. Yeni teknoloji ile işletme maliyetleri düşerken, çevreye olan etki de en aza indirildi.

Thermo King maliyetleri düşürdü

Treyler ünitesi olarak en çok tercih edilen SLXi modeli yakıt maliyetlerini minimuma indirirken, 0,5 °C’deki ısı çalışma aralığı sayesinde performansı daha verimli hale getiriyor ve ünitenin çalışma ömrü de uzuyor.

KULLANIRKEN KAZANDIRIYOR

Soğuk zincir taşımacılığının en hassas alanlardan bir tanesi ğunu ve en ufak bir hatanın bile telafi edilemeyeceğini belirten Doğuş Otomotiv Thermo King Marka Müdürü Suna Türk “Gıda maddeleri kolay bozulabilir ürünler ğundan hammadde aşamasından, satış aşamasına kadar gıda güvenliği ve soğuk zincir uygulamalarının titizlikle gerçekleştirilmesi ve denetim altında tutulması gerekmekte. Thermo King markası olarak soğuk zincirin en üst düzeyde sağlandığı ortamlarda düşük yakıt tüketimi ile nakliyecilerimize de işletme giderleri açısından destek sağlıyoruz. Ünitelerimizde yer alan GreenTech motoru ve yenilenmiş yapısı ile sektördeki en düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerlerini sağlamaktayız” şeklinde konuştu.