Güncel Haber
Giriş Tarihi : 10-09-2018 18:59   Güncelleme : 22-09-2018 21:03

Pirelli 5 bin kamyoncuya ulaştı

Endüstriyel lastik üreticilerinden Pirelli'nin, bu yıl 3’üncü kez düzenlediği Kamyon Kooperatifleri Roadshow’u sona erdi. “Her Koşulda Yanındayız” sloganıyla 9 bin kilometre yol katedildi ve 29 il'in 42 noktasında 5 bin kamyon sürücüsü ile bir araya gelindi.

Pirelli 5 bin kamyoncuya ulaştı

Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye’nin roadshow etkinliği için hazırladığı özel Prometeon TIR’ı 25 Haziran da yola çıktı. Etkinlik kapsamında 29 ildeki 42 noktada yolların kaptanları ile bir araya geldi. 42 kooperatifte bulunan araçların lastikleri uzman ekipler tarafından kontrol edildilip, bilgilendirme yapıldı. Yaklaşık 3 bin kaptana ize optisyen eşliğinde göz muayenesi hizmeti de sunuldu.

HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ

Prometeon Türkiye Direktörü Gökçe Şenocak; “Şirket olarak, 3’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz kamyon kooperatifleri roadshowumuzda bu yıl farklı olarak Prometeon TIR’ı ile yola çıktık. Her Koşulda Yanındayız diyerek kamyoncu dostlarımızla bir araya geldik. Hem onları lastikle ilgili bilgilendirdik hem de ihtiyaçlarını dinledik ve kça güzel geri dönüşler aldık. 3 yılda toplam 40 farklı ile gidip, 111 etkinlik yapıp 17 bin kaptanla bir araya gelmiş k. Roadshowumuza önümüzdeki yıl da devam etmeyi hedefliyoruz” .