Güncel Haber
Giriş Tarihi : 12-09-2018 15:56   Güncelleme : 17-09-2018 10:19

Hidromek eğitime destek verdi

Ankara merkezli iş makinesi üreticisi Hidromek, eğitime destek vermeye devam ediyor. Bu alanda pek çok işbirliğine imza atan şirket, son olarak Trabzon-Ortahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için inşa edilecek Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölye Binası'nın yapımını üstlendi.

Hidromek eğitime destek verdi

Üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve genç mühendislerin yetişmesini sağlamak için çalışan Hidromek, aynı da mesleki lise öğrencilerine teorik ve pratik eğitim olanağı sunuyor. Mesleki eğitime verdiği desteği yeni bir projeyle sürdüren Hidromek, Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölye Binası'nın yapımı konusunda imzalanan sözleşme ile Ortahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaklaşık 300 metre karelik Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölye Binasını kazandıracak.

TÜRKİYE'NİN GURURU

Dünyanın en büyük 50 iş makinesi üreticisinden biri olan Hidromek, kendi elemanını yetiştiriyor. Mesleki liseler ile yaptığı işbirliklerinin yanı sıra üniversitelerle de yürüttüğü projeler kapsamında öğrencilere staj imkânı sunan Hidromek, bitirme projeleri ve özel eğitim programlarıyla mekatronik ve makine mühendisliği öğrencilerinin iş makineleri alanında uzmanlaşmasını sağlıyor ve program mezunlarına istihdam önceliği tanıyor.