Treyler
Giriş Tarihi : 14-09-2018 16:55   Güncelleme : 21-09-2018 14:02

İlaçlar Tırsan ile güvende

Türkiye’nin 41 yıldır aralıksız treyler üreticisi Tırsan, yüksek teknolojiye sahip treylerleri ile soğuk zincir taşımacılığında gösterdiği başarısını, İlaç Taşımacılığı Sertifikası ile güçlendirdi.

İlaçlar Tırsan ile güvende

Tırsan, üstün teknolojiye sahip sandviç panelli frigo araçlarıyla elde ettiği kusursuz izolasyon yapısı ve kapı kilit sistemleri  sayesinde  ilaç taşımacılığında güven, hijyen ve sağlık garantisi sundu.

İlaç taşımacılığında kullanılacak frigo araçlarının, Avrupa Birliği ve Dünya Sağlık Örgütü GDP protokolüne uygun olarak üretilmesi gerekmektedir. GDP kurallarına göre ısı değişikliklerine duyarlı olacak şekilde, taşınma ısısının 2-8C ve 15-25C derecelerde sabit kalması ve ilaç taşımacılığı için belirlenen araç tasarım ve donanım standartlarına göre üretilmesi gerekmektedir.

İlaç taşımacılığında gerekli olan tüm koşulları sağlayan Tırsan, ödüllü Ar-Ge merkezinde geliştirdiği frigo araçları ile ATP mevzuatına ve hijyen kurallarına tam uyum sağladı. Tırsan, ilaç taşımacılığı standartlarına uygun araç ölçüleri ve soğutucu ünite modelleri ile beşer derece aralıklarla sıcaklık değişim testi, üç noktada ısı sensörü kalibrasyon testi, arka kapı izolasyon ve kilit sistemi testlerini başarıyla geçerek İlaç Taşımacılığı Sertifikasını almaya hak kazandı. Bu sertifika ile Tırsan, sağlık sektörüne hizmet veren müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını da eksiksiz karşıladı.