Treyler
Giriş Tarihi : 17-09-2018 13:50   Güncelleme : 30-09-2018 00:13

IAA Fuarında Tırsan damgası

Türkiye’nin önde gelen treyler üreticisi Tırsan, geniş ürün yelpazesinde yer alan yenilikçi ürün ve hizmetlerini, 67'nci IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda ulaşım ve lojistik dünyasına tanıtacak. Fuarda ayrıca Tırsan'ın geliştirdiği 3 ürünü ise Trailer Innovation 2019 ödülüne aday gösterildi.

IAA Fuarında Tırsan damgası

Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahip Tırsan, Almanya'nın Hannover kentinde 20 - 27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 67'nci IAA fuarı süresince üç farklı fuar alanında ürün ve yeni özelliklere sahip dijital çözüm seçeneklerini ziyaretçileri ile buluşturacak. Fuarda Tırsan, bünyesindeki Kässbohrer ve Talson marka standlarında, tenteli perdeli maxima, kimyasal madde taşıyıcı tanker, damperli silo ve intermodal taşımacılığa uygun Code XL sertifikalı Kässbohrer Tenteli Perdeli ile Low-Bed serisinden araçlarını sergileyecek.

FUARA DAMGA VURACAK

Tırsan, tenteli perdeli treylerden tanker ve siloya, ağır yük taşımacılığı için özel geliştirilmiş Low-Bed ve platform araçlarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile Avrupa'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Tırsan, müşterilerine maksimum operasyonel verimlilik sunmak için son teknolojiyi ürün ve hizmetlerine uyarladı. Geliştirdiği Dijital Treyler Kontrolünü (DTC) ilk olarak 2014 yılında 65'inci IAA Fuarı’nda sergileyen firma, 2016 yılında ise DTC ile dünyanın en prestijli inovasyon ödülü olan Trailer Innovation 2017 ödülünün sahibi .

İKİ KATEGORİDE ADAY

Tırsan, Konsept kategorisinde Yatay Silobas K.SSL aracı ile yarışıyor. Yatay Silobas, DTC’nin geliştirilmiş versiyonu ile dijitalleşmenin treyler dönüşümüne en iyi adaptasyon örneği olarak gösteriliyor. Sistem, tam otomatik boşaltım sayesinde daha verimli ve güvenli çalışma imkanı sağlıyor. Bu sistem, akıllı cihazlar ile kontrol ediliyor. Öte yandan 2017'de aynı kategoride Yüksek Güvenlikli Bitüm Tankeri ile ödülü kazanan Tırsan’ın, 2019 yılı “Güvenlik” kategorisinde yarışan DTC’nin geliştirilmiş versiyonu akıllı kontrol sistemli ve güvenlikli damperli Silobas K.SSK aracı boşaltım sahasındaki çevre faktörlerini analiz ederek, silo tahliye işleminin tam güvenliğini sağladı.