Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-09-2018 09:42   Güncelleme : 29-12-2018 01:59

Ekol, otomotive can suyu verdi

Türkiye'nin en büyük lojistik firmaları arasında yer alan Ekol Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Otomotiv sektöründe Ağustos ayını satışlar durma noktasına geldi. Eylül ayında ise Ekol Lojistik, 150 adetlik çekici alımı yaparak adeta sektöre can suyu verdi.

Ekol, otomotive can suyu verdi

Mercedes-Benz Bayii Gülsoy Otomotiv tarafından Ekol Lojistik'e satışı yapılan 150 adet Actros 1845 LSnRL çekici, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün’ün ev sahipliğinde yapılan törene Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul ve Yatırımlar Genel Müdürü Levent Demir ile firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Gülsoy Otomotiv'den ise Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gülsoy'da ekibi ile birlikte hazır bulundu.

"MERCEDES'E GÜVENİYORUZ"

Ekol Lojistik, 5 bin 500 araçlık öz mal yatırımı ile Avrupa’nın en büyük filolarından birine sahip olma özelliği ile dikkat çekiyor. Yeni yatırımlar hakkında bilgi veren firma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, “Filomuzu güçlendirirken tercihimizi 10 yıl öncesinde iş ortaklığına başladığımız, çok iyi tanıdığımız ve deneyimleyerek güvendiğimiz Mercedes-Benz’den yana kullanıyoruz. Bu 150 adetlik teslimat ile birlikte araç parkımızdaki çekicilerin yüzde doksanı Mercedes-Benz  marka . Ekol Lojistik olarak Mercedes-Benz markası ile ilişkimizi yalnızca araç yatırımlarımız ile değil; aynı da 2008 yılından bu yana markanın otomotiv parçalarını Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki fabrikalarına taşıyarak devam ettiriyoruz. Mercedes-Benz Türk’le uzun yıllardır süregelen bu güzel iş ortaklığımızın devamını temenni ediyoruz” diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE ÜRETİLİYOR"

Ekol Satınalma ve Yatırımlar Genel Müdürü Levent Demir ise “150 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL aracı filomuza dâhil etme sebeplerimiz arasında markaya duyduğumuz güvene ek olarak; bir kere araçlar Türkiye’de üretiliyor olmasıdır. Yine bunun yanında yakıt tüketimlerinin düşük ve çevre dostu olması ile kolay kullanım ve sürüş sunması da artı bir değerdir. Markanın sahip ğu yaygın yurtiçi ve yurtdışı servis ağı, sundukları bakım anlaşmalarının kapsamı ve uygulama kolaylığı, bakım onarım konusundaki esneklikleri ve yerinde hizmet anlayışı ile a karşı yarışan bizlere operasyonel hız katmaları yatırım tercihimizi etkiledi” .

10 YILLIK İŞ ORTAĞI

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün de konuya ilişkin şu ifadelere kullandı: “Ekol Lojistik’e 150 adet yıldızlı Actros 1845 LSnRL aracımızı teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Kusursuz hizmet anlayışı ile sektörde adından söz ettiren Ekol Lojistik ile iş ortaklığımız 2008 yılında başladı. Bu 10 yılı aşkın süredir devam eden istikrarlı iş ortaklığımız süresince Ekol Lojistik’e pek çok teslimat gerçekleştirdik ve bugün bu kıymetli iş ortaklığını tam 150 adet Actros 1845 LSnRL teslimatı ile taçlandırıyoruz. Actros araçlarımızı 1986 yılında Anadolu’nun bağrında, Aksaray’da kurduğumuz Kamyon Fabrikamızda global Mercedes-Benz standartlarında 2010 yılından beri yerli olarak hem yurtiçi pazarı hem de yurtdışı pazarı için üretiyoruz. Tercihlerini yine Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandıkları için Ekol Lojistik yetkililerine teşekkür eder; araçlarının hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini dilerim.”