Lojistik
Giriş Tarihi : 24-09-2018 16:29   Güncelleme : 30-09-2018 00:12

Ceva teknoloji yatırımı yaptı

Entegre lojistik hizmet sağlayıcısı Ceva, dijitalleşme planı çerçevesinde, blockchain tabanlı teknoloji işbirliği için IBM ve Maersk ile birlikte çalışmaya başladı. İşbirliği kapsamında TradeLens yazılımı ile Ceva, global standartlarda hizmet sunacak.

Ceva teknoloji yatırımı yaptı

Ceva, IBM ve Maersk ile teknoloji iş birliği yaptı. Şirket, kullanıma başladığı TradeLens yazılımı ile dünya çapındaki ağını geliştirdi. Ceva Lojistik IBM ve Maersk'in geliştirdiği bu yazılımı kullanan 90 kuruluştan biri .

TradeLens birden fazla ticaret ortağının, gerçekleşen işlemi gizliliklerini koruyarak aynı anda görmelerine olanak tanıyor. Bu bağlamda TradeLens’in amacı, iş birliği yapan firmalar arasında güçlü bir ağ kurarak, firmaların global standartlarda iş yapmalarını sağlamak.

Ceva Lojistik CEO’su Xavier Urbain, “Tüm kullanıcılarına sağladığı gerçek lı erişim sebebiyle TrandeLens’te büyük bir potansiyel görüyoruz. Bu, blockchain çözümlerinde endüstri standardını belirleyecek ileriye yönelik büyük bir adımdır. Lojistik yönetimi ve kontrat lojistiği alanlarındaki entegre altyapı çözümlerimize ek olarak global ayak izimiz ve son teknoloji IT gücümüz ile ileriye giderken hem dijitalleşme stratejimize hem de endüstriye ciddi katkılar sağlayacağız” .