Kara
Giriş Tarihi : 02-10-2018 11:48   Güncelleme : 14-10-2018 17:53

Bayram; "esnafımızın yanındayız"

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Özulaş A.Ş Başkanı Sedat Şahin ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Esnafın yaşadığı sıkıntıları bildiklerini dile getiren Bayram, sorunun çözümü için çalışmalar yaptıklarını aktardı.

Bayram;

Özulaş A.Ş. Başkan Sedat Şahin, ziyaret dolayısıyla milletvekili Serkan Bayram'a teşekkürlerini sundu. Başkan Şahin, "Bir hemşeriniz olarak sizinle gurur duyuyoruz. Esnafımıza yapacağınız desteklerden de dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Ekonominin düzelmesi için devletimize ve hükümete destek oluyoruz. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız" .

Milletvekili Serkan Bayram da yakın ilgi gösteren Başkan Şahin ve yönetim kuruluna teşekkür ederek şöyle konuştu: "Hep birlikte kenetlenecek ve var gücümüzle çalışacağız. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile yıkamadıkları güzel ülkemizi bu gün ekonomik olarak yıkmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Sonuçları ekonomik olsa da sebeplerinin siyasi ğunu bildiğimiz bu süreçte Türkiye'nin bel kemiği olan esnafımızın her daim yanında milletimizin hizmetinde olacağız. Kapım sizlere her açıktır."