Güncel Haber
Giriş Tarihi : 05-10-2018 18:35   Güncelleme : 14-10-2018 17:52

Özkaymak Ailesinin acı günü

İstanbul Özkaymak Turizm'in sahibi İrfan Kalkan'ın amcası, eski Kalkandelen eşrafından Yahya Kalkan 90 yaşında hayatını kaybetti.

Özkaymak Ailesinin acı günü

Alzheimer hastası ğu öğrenilen Yahya Kalkan, 4 Ekim Perşembe günü saat 17.00 sularında Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi 5 Ekim Cuma günü öğle namazının ardından Ataköy Ömer Duruk Camiinden kaldırıldı. Cenaze törenine Kalkan'ın yakın çevresi ve ulaşım sektöründen çok sayıda isim katıldı. Acı kaybından dolayı üzgün ğu gözlenen İrfan Kalkan, taziyeleri kabul etti.

“ÇINARIMIZI KAYBETTİK”

Amcasını kaybeden İrfan Kalkan cenaze töreninde son derece üzgündü. Oğlu Süleyman Kalkan ile beraber cenazenin başından ayrılmayan ünlü iş adamı, “Kalkan ailesinin çınarını, en büyük amcamızı kaybettik, üzgünüz” .
Kılınan cenaze namazının ardından Yahya Kalkan'ın naaşı Eski Kozlu Mezarlığı'na defnedildi.

YAHYA KALKAN KİMDİR?
Yahya Kalkan, 1928 yılında dünyaya geldi. Hayatını ticaret sektörüne adadı. Zaman içerisinde sektörün değeri haline geldi. Kalkan ailesinin yaşayan en büyük üyesiydi. Aile hayatını her şeyin üzerinde tutan Kalkan'ın 3 oğlu ve 2 torunu bulunuyor.

Ulaşım Gazetesi Haber Merkezi ekibi olarak merhum Yahya Kalkan'a Allah'tan Rahmet, Özkaymak ve Kalkan ailelerine başsağlığı dileriz.