Güncel Haber
Giriş Tarihi : 10-10-2018 17:14   Güncelleme : 14-10-2018 17:51

Hizmet ödülü Baraçlı'ya

Kaptanlar Kulübü Ulaştırma Platformu tarafından organize edilen Elektrikli ve Otonom Araçlar Paneli ve Ödül Töreni etkinliğine sektör mensupları yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik kapsamında Sektör Üstün Hizmet Ödülü’nün sahibi ise İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı oldu. Baraçlı, "Ulaşımın daha güzel olabilmesi için hep birlikte daha çok çalışacağız" dedi.

Hizmet ödülü Baraçlı'ya

Türkiye genelinde 3 binin üzerinde üyesi bulunan Kaptanlar Kulübü, yaptığı etkinliklerle göz drmaya devam ediyor. İTÜ ARI Teknokent'te düzenlenen Ulaştırma Platformu Ödül Töreni etkinliğinde, federasyon ve firma temsilcileri biraraya geldi. Şehirlerarasından turizme, servisten kentiçine kadar sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı törende dereceye girenler ödüllerini aldı.

Ulaşım Platformu'nun  otomotiv üreticilerinin yöneticileri ile ortaklaşa düzenlediği etkinlik kapsamında; Elektrikli ve Otonom Araçlar Paneli yapıldı. TEHAD kurucusu Berkan Bayram’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde ABB Türkiye’den Metin Uçar, Mutlu Akü’den Doç. Dr. Muhsin Mazman ve Cnn Türk’ten Ozan Onat sırayla birer sunum yaptı. Sunumlarda bahsedilen konular, ağırlıklı olarak yeni teknolojiler, elektrikli araçlar, şarj istasyonları, batarya teknolojileri . Panelin ardından Kaptanlar Kulübü koordinatörleri Kemal Karayormuk ve Ekrem Özcan öncülüğündeki ödül törenine geçildi.

Sektör mensupları tarafından İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’ya ‘Sektör Üstün Hizmet Ödülü’ takdim edildi. Ödülünü alan Baraçlı “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte de ülkemiz adına güzel şeyler yaparız. Layık görüldüğümüz İBB Genel Sekreterliği görevini de eşlı olarak yürüteceğiz. Yerel yönetimlerin iyileştirilmesi ve Türkiye’de farkındalığın ortaya çıkartılabilmesi için kendi adıma büyük bir fırsat. Çünkü kendime görevler bitinceye kadar uykuyu, tatili sıfırladım. Onun için daha çok çalışabilirim. Hepinize teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” . Baraçlı’nın konuşmasını lamasının ardından Ayın Kaptan Şoförü ödülleri sahiplerini buldu. Heyecanları gözlerinden okunan kaptan şoförler, ödüllerini aldıktan sonra birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Simgenur GÖK – Ulaşım Gazetesi