Teslimatlar
Giriş Tarihi : 14-10-2018 22:51   Güncelleme : 16-07-2019 12:46

Mardin’de Jest sayısı 200’e yükseldi

Türkiye’nin yerli üreticisi Karsan, yurtiçinde gerçekleştirdiği teslimatlara her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Firma, son olarak Mardin’deki Toplu Ulaşım Sistemi Araç Yenileme Projesi çerçevesinde kente 99 adet Jest+ daha teslim etti.

Mardin’de Jest sayısı 200’e yükseldi

Karsan, Toplu Ulaşım Sistemi Araç Yenileme Projesi çerçevesinde araçlarını yenileyen Mardin’in tercihi olmayı sürdürüyor. Nusaybin İlçesi’ne 69 adet Jest+ satışı gerçekleştiren Karsan, son olarak 25 adeti Midyat İlçesi’ne, 74 adeti ise Mardin merkeze olmak üzere toplam 99 adet Jest+’nın teslimatını kentte düzenlenen iki ayrı törenle yaptı. Bu teslimatla birlikte Mardin’e bu yıl teslim edilen Jest+ sayısı 200 adeti buldu.

Teslimat törenine Mardin Valisi ve Belediye Başkanı Mustafa Yaman, UKOME Başkanı Erol Beşe, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Şoförler Odası Başkanı ve Mardin Şehiriçi Kooperatif Başkanı Nasır Öztap katıldı. Törende, Karsan Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu ile Satış Müdürü Adem Metin, Satış Bölge Yöneticisi Oktay Güven, Bayii temsilcileri Ali Rıza Atalay, İsmet Atalay ve Mehmet Turgut da hazır bulundu.

DAR SOKAKLARIN ARACI

5.9 metre uzunluğuna sahip Karsan Jest+ araçlar, toplam 22 kişilik yolcu kapasitesi ile Mardin halkına hizmet veriyor olacak. Yokuş kalkış desteği ve şerit takip sistemi ile kaza önlemede önemli avantajlar sunan Jest+, engelli kullanımına uygun olacak şekilde alçak tabanlı özelliği ile de ön plana çıkıyor. Hesaplı bakım maliyetleriyle de rekabette avantaj sağlayan Jest+, düşük dönüş yarıçapıyla kentin kalbindeki en sıkışık trafikte bile en zor manevraların üstesinden kolayca geliyor.