Hava
Giriş Tarihi : 19-10-2018 13:39   Güncelleme : 23-12-2018 14:17

Havalimanına ulaşım ucuzladı

Araç kiralamanın dijital markası Alamo, Türkiye’de ilk kez paylaşımlı havaalanı transferi hizmeti sunmaya başladı. Uygulama ilk olarak İstanbul ve Ankara’da hizmete girdi. Transferde 3 farklı taşıma seçeneği sunulurken, özel eğitimli şoförler ve son model araçlarla havaalanı gidiş-dönüş transferi ekonomik ve konforlu bir seyahate dönüştü.

Havalimanına ulaşım ucuzladı

Ülkemizde havayolu taşımacılığının hızla gelişmesi ve yolcu taleplerinin artmasıyla havaalanı transferlerine olan ilgi büyüdü. Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirilebilerek ekonomik fiyatlarla kiralama ayrıcalığına sahip ğu araç kiralamanın dijital markası Alamo, transfer modeliyle Türkiye’de ilk kez paylaşımlı havaalanı transferi hizmeti vermeye başladı. Alamo Transfer’de Standart Paylaşımlı, Premium Paylaşımlı ve Comfort Business olmak üzere 3 farklı taşıma seçeneği sunuldu. İlk olarak İstanbul ve Ankara’da hizmet vermeye başlayan Alamo Transfer’de, AnadoluJet işbirliği kapsamında 19 TL’den başlayan fiyatlarla havaalanı transferi gerçekleştirilebiliyor.

PAYLAŞIMDA KUSURSUZ HİZMET!

Havaalanı transferini ekonomik seçeneklerle sunan Alamo Transfer, bireysel veya çoklu transfer seçenekleriyle dikkatleri çekti. Standart Paylaşımlı tercihinde transfer süresince aynı güzergah üzerinde olan en fazla dört ayrı noktaya uğrayıp, maksimum altı yolcu ile havaalanına transfer gerçekleştirilebiliyor. Premium Paylaşımlı seçeneğinde transfer süresince aynı güzergah üzerinde olan en fazla iki ayrı noktaya uğrayıp, maksimum dört yolcu ile seyahat edilirken; Comfort Business da en kişiye özel direkt havaalanı transferi sağlanıyor.