Treyler
Giriş Tarihi : 07-11-2018 15:34   Güncelleme : 22-11-2018 21:08

Türkiye girişini Krone ile yaptı

Türkiye’deki faaliyetlerine yeni başlayan İngiltere merkezli EuroTurk Lojistik, araç alımında tercihini Krone'den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet teslim alarak filosunu oluşturdu.

Türkiye girişini Krone ile yaptı

EuroTurk Lojistik'e satışı yapılan 10 adet Krone Mega Liner treyler, firmanın İzmir Tire'de bulunan fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine EuroTurk Lojistik Genel Müdürü Suat Atalay, Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün ve Satış Yöneticisi Erkan Şenyurt ile firma yetkilileri katıldı.

REFERANSI YÜKSEK

EuroTurk Lojistik Genel Müdürü Suat Atalay, “10 adet Mega Liner alarak Türkiye’deki faaliyetlerimize başlamış olmaktan ötürü çok mutluyuz. Krone’nin Avrupa genelinde ve Türkiye’de olumlu referansı çok yüksek seviyede. Kalite, sağlamlık ve uzun ömürlülük konularında kendini kanıtlamış bir firma olmasıyla birleşince bu kararı verdik. Bizi bugün İzmir’deki bu güzel tesiste ağırladılar, hem bunun için hem de bu güzel tesisi ülkemize kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” .

PROFESYONEL ŞİRKET

Konuyla ilgili bir açıklama da Rıza Akgün yaptı. Akgün yaptığı konuşmasında, “EuroTurk Lojistik İngiltere’deki faaliyetlerinden tanıdığımız, bildiğimiz bir firmadır. İşlerini kça profesyonel yapan ve satın alma kararlarında maksimum titizlikle hareket eden EuroTurk Lojistik’in Türkiye’deki ilk tercihi olmaktan gurur duyuyoruz. Mega treylerimizin onların her türlü ihtiyacını karşılayacağını biliyoruz, hayırlı olsun” ifadesini kullandı.