Treyler
Giriş Tarihi : 07-11-2018 15:55   Güncelleme : 08-12-2018 19:28

Kayserili Krone aldı

Lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden Transtur, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Krone'den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Krone Mega Liner treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Kayserili Krone aldı

Kayseri merkezli Transtur'a satışı yapılan 5 adet Krone Mega Liner treyler, firmanın tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine firma sahibi Celal Turgut, Krone Satış Yöneticisi Kemal Sungar ve firma personeli katıldı.

Sözümüzün arkasındayız

Firma sahibi Celal Turgut, “Hiçbir ucuz nakliye yapmıyoruz. Rekabetimizi kaliteli hizmetin üstüne kurmuş durumdayız. Sürücülerimizi sürekli eğitimlere tabi tutuyoruz. Onların müşteri ile ilişkilerinde uyumlu bir birey, yurt dışı ve içinde trafik kurallarına, gümrük mevzuatına uygun hareket eden sürücüler olarak eğitiyoruz. Yük çeşitli olumsuz şartlardan dolayı geç kalma ihtimali halinde derhal müşterimizi önceden bilgilendiririz. Yerine getiremeyeceğimiz sözü asla vermeyiz. Araç filomuzu oluştururken de kalitesine ve satış sonrası hizmetlerine dikkat ederiz. Krone de bizimle aynı kalitede ğu için tercihimizi bu yönde kullandık” .