Güncel Haber
Giriş Tarihi : 07-11-2018 16:15   Güncelleme : 23-12-2018 14:18

Arslan Nakliyat'ın iş ortağı Goodyear

Lastik şirketlerinden Goodyear ile İzmir merkezli nakliye şirketlerinden Arslan Nakliyat arasında bir sözleşme imzalandı. Sözleşme kapsamında Goodyear, Arslan Nakliyat’a, içinde FleetOnlineSolutions filo yönetim yazılımının da bulunduğu Fleet First hizmetini sunacak.

Arslan Nakliyat'ın iş ortağı Goodyear

Goodyear servis sağlayıcı, araçta bir işlemi ladığı , FleetOnlineSolutions biçimde işlemi özetleyerek raporlama yapıyor. Tüm bunlara ek olarak sistem, özel servis işlemlerinin sıklığını yönetmek için bir yetkilendirme ve onaylama aracı olarak da kullanılabiliyor. Her işlem landığında, FleetOnlineSolutions fatura süreçlerini otomatik olarak gerçekleştiriyor; tüm faturalar doğru kurda değerlendiriliyor, herhangi bir işleme kalmadan servis sağlayıcısına tek bir aylık hesap ekstresi ile ödeme kolaylığı sağlıyor.

FİLOMUZ GÜVENDE

Arslan Nakliyat Satın Alma Müdürü Yıldırım Deveci, “Goodyear’la olan çalışmamızı karşılıklı sağladığımız güven ile birlikte bir sonraki aşamaya taşıdığımız için mutluyuz. FleetOnlineSolutions ile birlikte filomuzun lastik yönetimini daha iyi yapacağımızdan, doğru lastik kullanımından, yurt dışı yol yardım hizmetinin hızından kaynaklı maliyetimizin azalmasına kadar çok sayıda avantaja erişmiş olacağız. Kendimizi yollarda Goodyear’la birlikte daha güvenli hissediyoruz” .

AYRICALIKLI HİZMET

Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Şaban Güngör ise, konuya ilişkin şöyle konuştu; “Arslan Nakliyat ile Fleet First sözleşmemizi imzalayarak hizmet ağımızı genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Bu sözleşme kapsamında Arslan Nakliyat bütün FleetOnlineSolutions ayrıcalıklarından yararlanacak.”