Teslimatlar
Giriş Tarihi : 28-11-2018 16:42   Güncelleme : 08-12-2018 19:22

Kadir Demir 5 çekici aldı

Uluslararası lojistik sektörünün önde gelen firmalarından İzmir merkezli Kadir Demir, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma, siparişini verdiği 10 adet Renault T 460 18 4X2 E6 ADR Çekici’nin 5 adedini teslim alarak filosunu güçlendirdi. Alınan yeni çekicilerle birlikte Kadir Demir Lojistik'in filosundaki çekici sayısı 70'e yükselirken, treyler sayısı da 110 oldu.

Kadir Demir 5 çekici aldı

Renault Trucks bayii Özmutlubaş Otomotiv tarafından Kadir Demir Lojistik'e satışı yapılan çekiciler, firmanın İzmir tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Özmutlubaş Otomotiv yetkililerinden çekicileri; Kadir Demir Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Demir, Pazarlama Müdürü Harun Benliçoban ve Baş şoför Cem Benliçoban teslim aldı.

Yeni alınan 5 çekici ile birlikte alımı gerçekleşen araç sayısının 20'ye yükseldiğini dile getiren Kadir Demir Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Demir, "Uluslararası nakliyecilikte yeni araç gerekir. Müşterimizin yükünü ında hedefine ulaştırmak şirketimizin şiarıdır. Eskiyen araçların yerine sürekli yenilerini almaktayız. Firma olarak İngiltere ağırlıklı nakliye ve lojistik hizmetleri vermekteyiz. Müşterilerimizin Avrupa Bölgesi'nde de bize ihtiyaç duymaları halinde anında organize olmaktayız. Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyin üstünde gelir. Yatırım planlarımız dahilinde kalan 5 aracımızı ise Aralık ayı içerisinde teslim alacağız" diye konuştu.