Güncel Haber
Giriş Tarihi : 28-11-2018 23:02   Güncelleme : 28-11-2018 23:36

İstanbul’u birlikte inşa edeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan adayı Hüseyin Karabulut, açıklamasında birlik ve beraberlik adına mesajlar verdi. Halka hizmet için yola çıktığını dile getiren Karabulut, “Sorun varsa çözümde vardır. Önemli olan adım atabilmektir. Halkımız ile STK’larla, Mimarlar Odası ile gelecek için İstanbul’u birlikte inşa edeceğiz” dedi.

İstanbul’u birlikte inşa edeceğiz

İBB bağımsız Başkan adayı Hüseyin Karabulut, İstanbul’u çağdaş medeniyetler zirvesine taşımak için hep birlikte çalışacaklarını dile getirdi. Karabulut, yaptıkları her işin sonunda da halka hesap vereceklerini ifade etti.

EĞİLMEYECEĞİZ, DİK DURACAĞIZ

“Bizim derdimiz İstanbul. Alın terimiz ile kazandığımız ekmeğimizi korumak için yola çıktık” diyen İBB Bağımsız Başkan adayı Hüseyin Karabulut, halkın içinden geldiğini ve İstanbul’u da halk ile birlikte yöneteceği için makam kapısını da söktüreceğini açıkladı. Karabulut, “Yaşanabilir bir İstanbul hayal ediyorum. Bu hayalimi de halkımız ile birlikte gerçekleştireceğim. Gazetecilik hayatım boyunca hep hak ve haklıdan yana çalıştım. Nokta kadar menfaat uğruna virgül kadar eğilmedim. Aynı kararlılıkla İstanbul halkına hizmet için yola çıktım. Ben değil, biz olacağız ve hep birlikte İstanbul’u eğitimiyle, kültürüyle, sanayisiyle çağ atlayacak bir hale getireceğiz. Tüm bunları birlikte yapabilmemiz içinde halkımızın desteğine talibim. İstanbul halkı bana destek olup, bu makamı bize layık görürlerse, biz de Büyükşehirimizi hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Ulaşım, sağlık, eğitim, imar ve sosyal hizmetler alanında ciddi projelerimiz var ve bu projelerimizi de halkımız ile birlikte hayata geçireceğiz” .

BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ

Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı İstanbul halkına teşekkür eden Hüseyin Karabulut, şöyle devam etti: “Adaylığımı açıklamadan önce hukukçu, eğitimci, din adamı ve iş adamı arkadaşlarımla konuyu müzakere ettim. Kendilerine bağımsız olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını düşündüğümü ve bu konuda görüşlerinin ne ğunu sordum. Kiminle görüştüysem, hepsinden olumlu yanıt aldım ve yanımda klarını söylediler. Adaylığımı açıklamamın ardından telefonlarım susmadı. 24 saat dolmadan 1000’in üzerinde tebrik telefonu aldım. İşadamlarımız başta olmak üzere tüm arayanlar yanımda ğunu ifade etti. Çıktığımız bu yolda bana destek veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte İstanbul’u hak ettiği şekilde yönetmek için mücadele edeceğiz.”