Güncel Haber
Giriş Tarihi : 10-12-2018 10:36   Güncelleme : 12-12-2018 09:23

Shell'de engelsiz hizmet alanları arttı

Akaryakıt dağıtım markalarından Shell & Turcas, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği iş birliği ile başlattığı “Engelsiz Hizmet Alanı” projesini Türkiye çapındaki istasyonlarda yaygınlaştırılmaya devam ediyor. Bir yıl içerisinde toplam 500 istasyonuna ulaşıldı.

Shell'de engelsiz hizmet alanları arttı

Türkiye çapındaki 1000’i aşkın istasyonunda, günde yaklaşık 1 milyondan fazla kişiye, yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Shell & Turcas, akaryakıt sektöründe toplumsal farkındalık yarattı. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile iş birliği yaparak Engelsiz Hizmet Alanı projesini başlatan Shell & Turcas, engelliler için özel alan oluşturdu.

Shell & Turcas, Türkiye çapında 500 noktada hayata geçirdiği Engelsiz Hizmet Alanı sayesinde istasyona gelen bedensel engelli misafirler, araçları için özel olarak ayrılmış alana park edebiliyorlar. Park yerinin hemen yanındaki butona basarak istasyon çalışanlarının yardımıyla hazır bulundurulan tekerlekli sandalyeden faydalanabiliyorlar. İstasyon çalışanlarından market içindeki alışveriş için destek ya da tuvalete kadar refakat yardımı alabiliyorlar veya araçlarından inmeden hizmet alıp ödeme yapabiliyorlar.

HAYATI KOLAYLAŞTIRDI

Engelsiz Hizmet Alanı uygulamasına başladıkları günden bu yana istasyonlara gelen misafirlerden olumlu geri bildirim aldıklarını ifade eden Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül şunları söyledi: “Tüm Türkiye’de, 7 gün 24 saat boyunca 1000’i aşkın istasyonumuzda, farklı ve yenilikçi hizmetlerimiz ile müşterilerinizin beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. Sektörümüzde bir ilke imza atarak geçen yıl başlattığımız ve Türkiye çapında yaygınlaştırmaya devam ettiğimiz Engelsiz Hizmet Alanı ile istasyonlarımızı ziyaret eden engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırarak engelsiz bir ziyaret deneyimi sunuyoruz. Onların günlük hayatta yaşadıkları zorlukların farkındayız ve bu zorlukların azalmasına katkı sağladığımız için çok mutluyuz.”