Lojistik
Giriş Tarihi : 10-12-2018 17:12   Güncelleme : 21-12-2018 17:02

UPS hizmet ağını genişletti

Lojistik şirketlerinden UPS, müşteri ihtiyaçlarına anında cevap verebilmek için Worldwide Express hizmetini geliştirdi. Yeni uygulama Hindistan, Orta Doğu ve Afrika başta olmak üzere Amerika ve Avrupa’da 14 yeni ülkede hizmete girdi.

UPS hizmet ağını genişletti

UPS müşterileri, yeni genişletilmiş bölgelerde güçlü gümrük komisyonculuğu hizmetlerinden faydalanabilir. Dünyanın en büyük gümrük hizmeti sunan şirketlerden biri olan UPS, müşterilerin değişen düzenlemelere geçmesine, uyumluluğunun korunmasına ve gönderilerin gümrükler arasında ve sınırlar ötesinde sorunsuz bir şekilde ilerlemesine yardımcı oluyor.

DAHA FAZLA SEÇENEK

UPS Türkiye Genel Müdürü Burak Kılıç, konuyla ilgili olarak: "Dünyada 111, Türkiye’de 30 yıldır müşterilerini destekleyen UPS, hizmet verdiği ülke sayısını artırarak global lojistik ağını daha fazla genişletiyor. Böylelikle müşterilerimiz, işlerini büyütmeleri için her geçen gün daha fazla seçeneğe sahip olacak. Bu da bizi kça heyecanlandırıyor" ifadesini kullandı.

ÜLKE SAYISI ARTTI

UPS Başkanı Nando Cesarone ise şu ifadelerde bulundu: “Müşterilerimiz daha iyi rekabet edebilmek için UPS'i seçmektedir. Onların bu yaklaşımlarından dolayı da heyecan duyuyoruz. Transit geçiş süresini geliştirdik ve hizmet verilen ülke sayısını artırdık. Böylelikle müşterilerimiz, kendi müşterilerinin önemli ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmek için daha fazla saatlik teslimat seçeneğine sahip .”

Hande Özgül - Ulaşım Gazetesi