Lojistik
Giriş Tarihi : 13-12-2018 15:31   Güncelleme : 28-12-2018 09:54

Keleş gönüllü eğitmen oldu

Lojistik firmalarından Sertans Logistics, yaptığı yatırım ve teknolojik yenilikler kadar sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Etik Değerler Merkezi Derneği tarafından düzenlenen ve farklı üniversitelerden öğrencilerin katılım gösterdiği eğitim seminerinde, Sertans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, gönüllü eğitim verdi.

Keleş gönüllü eğitmen oldu

Etik Değerler Merkezi, Türkiye’de etik bilincinin oluşması, gelişmesi ve yaygınlaşması için çalışmalar eğitim çalışmaları düzenledi. Düzenlenen etkinliklere Sertrans Logistics de destek verdi. Eğitim seminerlerinde katılımcılara gelecekte iş hayatına atıldıklarında işlerini etik bilincine sahip bir şekilde yönetmeleri konusunda bilgi verildi.

EĞİTİMLER 8 HAFTA SÜRDÜ

EDMER’in düzenlediği Etik Lider Akademisi, Koç, Bahçeşehir, Bilgi, Kültür, Özyeğin, Maltepe ve Okan üniversitelerinin bulunduğu toplam 7 okulda, 8 hafta boyunca devam etti. Farklı sektörlerden oluşan gönüllü eğitmenler, öğrencilere kendi sektörleriyle ilgili karşılaştıkları etik dışı vakaları, çözümlerini, tecrübelerini aktardı. Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş de katıldığı eğitim programında, etik değerler üzerine öğrencilerle bilgi paylaştı. Sertrans olarak etik ilkelere ve yasal düzenlemelere bağlı kaldıklarının altını çizen Keleş, kurumsallığın bir gereği olarak toplumsal ve küresel oluşumlarda aktif yer aldıklarını ifade etti.

LOJİSTİKTE FARKLI ŞİRKET

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, “Güvenilir ve şeffaf olma bizim olmazsa olmaz prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Biz sadece müşteri ihtiyacına göre şekillenen, yüksek kalitede, hızlı hizmeti vererek değil, aynı da bu hizmetleri etik ilkelerden ayrılmadan sunan bir firmayız. Müşterilerimizle kurduğumuz karşılıklı güvene sadık kalarak ve şeffaflık ilkesiyle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Farkımızı bu açıdan da ortaya koyuyoruz. Müşterilerimizle uzun soluklu ve kalıcı iş birliği yapabilmemizin en temel sebeplerinden birisi de,  bu konulardaki hassasiyetimiz ve ciddiyetimizdir.  29 yıldır sektörde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Müşterilerimize tedarik zinciri yönetiminde yüksek katma değerli lojistik hizmet sunmak bizim önceliklerimizdir” .