Teslimatlar
Giriş Tarihi : 14-12-2018 17:00   Güncelleme : 08-01-2019 10:12

ITT'nin yatırımları Renault Trucks'a

Türkiye’de yurtiçi likit kimyasal, tehlikeli madde ve likit taşımacılığı yapan ITT Lojistik, yeni araç yatırımlarında Renault Trucks'ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 9 adet T460 4x2 çekiciyi teslim alarak filosunu büyüttü. Yeni alınan araçlar ile birlikte ITT Lojistik'in filosundaki araç sayısı 35'e yükseldi.

ITT'nin yatırımları Renault Trucks'a

ITT Lojistik, ı ADR’li çekicilerden oluşan araç filosuna yatırım yapmaya devam ediyor. ITT Lojistik'e satışı yapılan çekiciler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine ITT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, Genel Müdürü Didem Öztanık ve Renault Trucks Pazarlama Direktörü Şebnem Uygurtürk katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Koçaslanlar Otomotiv'den ise şube Müdürü Erdoğan Seymen ve ekibi de hazır bulundu.

SORUNSUZ YOLA DEVAM

Tekin Öztanık, yaptığı açıklamada; “2012 yılından bu yana Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Yakıt verimliliğinden kça memnunuz. Bakım-onarım konusunda ise hem yurtiçi hem yurtdışındaki geniş ve donanımlı servis ağı sayesinde hiç sorunsuz, kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

FIRSATA ÇEVİRDİK

ITT Lojistik Genel Müdürü Didem Öztanık ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “2018 yılı için hedeflerimizi gerçekleştirerek döviz bazında yüzde 10, TL bazında yüzde 35 büyümeyi başardık. Bu yıl ihracat ve ithalat taşımalarında önemli adımlar attık. Aylık 100 seferlik ihracat seferimizin yanı sıra ithal taşımaları da yapıyoruz. Araçlarımızın hepsini dolu getiriyoruz. Bu doğrultuda yeni araç alımları da planlıyoruz. Aslında araç yatırımlarımızı 2019 başında yapmayı planlamıştık ancak bu arada Renault Trucks düzenlediği kampanya ile avantajlı fırsatlar sundu. Biz de alımlarımızı biraz öne çekerek bunu fırsata çevirdik.”