Treyler
Giriş Tarihi : 19-12-2018 13:24   Güncelleme : 24-12-2018 09:44

BKM 15 yıldır Tırsan ile çalışıyor

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından BKM Lojistik, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 2018 yılının son yatırımını ise Tırsan'a yaptı. BKM Lojistik, siparişini verdiği 35 adet Tırsan treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

BKM 15 yıldır Tırsan ile çalışıyor

Tırsan tarafından BKM Lojistik'e satışı yapılan 25 adet Perdeli Multi Ride ve 10 adet Talson Tren Yüklemeli Tekstil Taşıyıcısı olmak üzere toplam 35 araç, şirketin Hadımköy’de ki tesislerinde gerçekleşen törenle teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine; BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Bakımcı, Fuat Bakımcı ile Tırsan Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı. Yeni alınan araçlar ile firmanın filosundaki treyler sayısı 91'e yükseldi.

BKM YÜZDE 10 BÜYÜDÜ

2018 yılını yüzde 10'un üzerinde bir büyüme ile kapattıklarını dile getiren BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, “Yaptığımız bu yeni yatırımla Türkiye-İngiltere arasında daha güçlü bir filo ile hizmet vereceğiz. Tırsan milli ürünümüz ve yıllardır kullanıyoruz. Bugüne kadar bizi hiç yarı yolda bırakmadı. Tırsan’ın gönlümüzdeki yeri her farklıdır. Tırsan, kalitesi, sağlamlığı ve sunduğu hizmetler ile sektöre yön veren bir marka. Filomuzda 15 yıldır kullandığımız treylerler var ve ilk günkü gibi sağlamlar ve sorunsuz çalışıyorlar. Tırsan ürünlerinin uzun vadede her filoda olması gerekiyor. Tırsan’ın diğer rakiplerine göre artıları çok daha fazla ve milli ürün olması nedeniyle de yatırımlarımızı bu markaya yapıyoruz” . 

MÜŞTERİMİZE KANAZNDIRIYORUZ

Araçlar hakkında bilgi veren, Tırsan Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ise, BKM Lojistik ile Şubat ayında görüşmelere başladıklarını ve bu süre içerisinde, firmaya daha fazla katma değer sağlayacak çözümler üzerinde çalıştıklarını anlattı. “Teslimatını yaptığımız 35 adetlik araçlarımızda, BKM Lojistik’in yaptığı işe değer katacak ve sürücülerin işlerini kolaylaştıracak pek çok özellik bulunmakta” diyen Erkoç, araçlarla ilgili şu bilgileri verdi: “Tırsan Perdeli Multi Ride araçlarımız tren yükleme özelliğine sahip. Ayrıca bu araçlarımızın, geniş gabari dışı yüklerin rahatça yüklenip indirilebilmesi için arka babaları 60 cm’ye kadar genişleyebiliyor. Bu treylerlerimiz hem 1.100 hem 950 mm çekicilerle kullanılabiliyor. Yine bu araçlarımızda işletme verimliliğini artıran 385-55-R22.5 lastik ebatları kullanıyoruz. Bu sayede lastik ömrü uzuyor, daha yüksek yakıt tasarrufu sağlanıyor ve araçlar ikinci elde daha geniş bir kullanım alanına hitap ediyor. Treylerde bulunan anti theft özellikli branda sayesinde hırsızlığa karşı koruma sağlanıyor. Hırsız brandayı kesmeye çalıştığında maksimum 15cm’lik bir kısmı kesebiliyor.”