Treyler
Giriş Tarihi : 19-12-2018 16:26   Güncelleme : 28-12-2018 09:52

TREDER üyeleri Saf-Holland'ı ziyaret etti

Treyler Sanayicileri Derneği’nin (TREDER) Yönetim Kurulu, Saf-Holland’ın Düzce’deki üretim tesislerinde bir araya geldi. TREDER Başkanı Kaan Saltık ile ziyarette bulunan TREDER üyeleri, Saf-Holland’ın en yeni ürün ve gelişmeleriyle ilgili bilgi alarak fabrikayı gezdi.

TREDER üyeleri Saf-Holland'ı ziyaret etti

Ticari araçlar sektöründe treyler, çekici ve otobüs uygulamalarının tedarikçilerinden Saf-Holland, Türkiye’deki ilk üretim tesisi olan Düzce fabrikasını 2017 yılında hizmete açtı. Merkezi Almanya’da bulunan şirketin dünya genelindeki 17. üretim tesisi olan Düzce’de hem iç pazar hem de ihracat için aks üretimi yapılıyor. Ayrıca Saf-Holland ürün ailesi, treyler ve semitreyler için komple aks grupları, treyler ayakları ve king pin gibi ürünlerin yanı sıra çekiciler için beşinci teker, ağır kamyon ve otobüsler için havalı süspansiyon sistemleri gibi çözümleri de kapsıyor.

GLOBAL OYUNCU

Saf-Holland Bölge Başkanı Alexander Geis ve Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan TREDER’in ziyaretine Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de katılarak derneğin ve üreticilerin sorunlarını dinledi. Fabrika ziyareti sırasında açıklama yapan TREDER Başkanı Kaan Saltık; “TREDER üreticileri olarak Türkiye’de iç pazarın ihtiyaçlarına cevap verdiğimiz gibi önemli ihracat potansiyelimizi de ortaya çıkartmak için çabalıyoruz. Bu doğrultuda sektörde yola birlikte devam ettiğimiz Saf-Holland gibi global tedarikçilerimizin Türkiye’de yatırım ve üretim yapıyor olmalarından son derece memnunuz. Hem lojistik anlamında biz treyler üreticileri için kolaylık oluyor, hem de fiyat avantajı sağlanıyor” ifadesini kulandı.

TÜRKİYE'Yİ YAKIN TAKİP

Saf-Holland Bölge Başkanı Alexander Geis ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Türkiye, Saf-Holland Group olarak çok önem verdiğimiz bir bölge. Zaten dünyadaki 17 üretim tesislerimizden birinin Türkiye’de olması da bunun göstergesi. Tüm pazarları yakından takip ediyoruz ve son larda Türkiye’deki pazar daralmalarını da gözlemliyoruz. Hepimizin bildiği gibi bu süreçler her ülkede yaşanabilen geçici dönemler. Biz Türkiye’nin potansiyelini biliyoruz. Bu doğrultuda yatırımlarımıza da devam edeceğiz”