Güncel Haber
Giriş Tarihi : 24-12-2018 13:51   Güncelleme : 08-01-2019 10:11

Brisa ekibi sahada

Sahadabiriz vizyonuyla iş ortakları, çalışanları ve müşterileriyle birçok platformda bir araya gelen Brisa, Şanlıurfa, İstanbul, Ankara, Mersin, İzmir, Artvin ve Trabzon’da filo buluşmaları yaptı. 400’e yakın firma temsilcisinin katıldığı buluşmalarda Brisa yöneticileri lastik sektöründeki gelişmeleri, yenilikleri ve Profleet’in sunduğu çözümleri aktardı.

Brisa ekibi sahada

Lastik üreticilerinden Brisa, sahadabiriz vizyonuyla düzenlediği filo buluşmalarını Türkiye genelinde düzenlediği etkinliklerle sürdürüyor. Filo yönetiminde performans ve verimliliği önemli ölçüde artıran Profleet çözümlerinin aktarıldığı toplantıda, lastik sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikler de konuşuldu.

İHTİYAÇLAR BELİRLENİYOR

Ürün gamı ve inovasyonlarıyla Brisa’nın filolara birçok çözüm ve hizmet sunduğuna değinen Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel, “Profleet çatısı altında, uzun yıllardır müşterilerimizin filo operasyonlarına önemli bir değer kattık. Kaplama ve geri dönüşüm süreçleri de dahil olmak üzere lastiklerin ömrü boyunca doğru yönetimi sayesinde elde ettikleri performans ve verimlilik hem ekonomik hem de çevresel bir değere dönüştü. Brisa olarak bu değerler odağında paydaşlarımızla birçok farklı platformda buluşuyor, onlara hizmet ve inovasyonlarımızı anlatıyoruz. Sahadabiriz vizyonumuzun bir parçası olan bu buluşmalarla aynı da onları dinliyor, ihtiyaçlarını belirliyor ve bu doğrultuda çözümler üretiyoruz. Önümüzdeki dönemde bu tür etkinlikleri artırarak paydaşlarımızla daha fazla bir araya geleceğiz” açıklamasında bulundu.