Güncel Haber
Giriş Tarihi : 26-12-2018 16:16   Güncelleme : 14-01-2019 10:17

Didim de şoförler yeni yerinde

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni hizmet binası, dualarla açıldı. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, "Daha nezih bir ortamda esnafa hizmet verilecek" dedi.

Didim de şoförler yeni yerinde

Odanın yeni hizmet binasının açılış törenine; Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Aynı da Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı olan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, odanın 1992 yılında Tarık Uygun’un başkanlığında kurulduğunu hatırlattı. Cengiz, "Odamızın kurulmasında öncülük edenlere teşekkür ediyorum. Odamız kurulduğu günden bu yana üyelere ve vatandaşlara hizmet etmektedir. Üyelerimizin onayıyla odamızın yeni yönetimi olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de yeni hizmet binamızla daha güzel ortamda, daha iyi hizmet sunacağız" .

AMME HİZMETİ SUNUYOR

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın da yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Türkiye’de şoförler ve otomobilciler odaları hem kendi esnafının, hem de tüm araçların kayıt tescilinde kullanılan plakalarını basıyor. ^Bir nevi amme hizmeti görevini yerine getiriyor. Odamızın kuruluşunda emeği olanlara teşekkür ediyorum. Bugün Savaş başkanımız güzel bir mekan oluşturdu. Bu hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum.” Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Protokol tarafından açılış kurdelesinin kesilmesi sonrasında yöresel halk oyunları ekipleri gösteri sundu.