Treyler
Giriş Tarihi : 26-12-2018 16:47   Güncelleme : 22-05-2019 15:15

A2B-Online 50 adet Kässbohrer aldı

Taşıma firmalarından A2B-online, yeni araç alımında tercihini Kässbohrer'den yana kullandı. 2013 yılından bu yana Tırsan ile iş ortaklığı yapan firma, 50 adet Kässbohrer Tenteli Perdeli K.SCX X treyler alarak filosunu güçlendirdi.

A2B-Online 50 adet Kässbohrer aldı

Tırsan tarafından A2B-online şirketine satışı yapılan araçlar, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine; A2B-online Filo Yöneticisi Jaco van Eijk, İşletme Birimi Yöneticisi Edward Spaans, Grup Satış Direktörü Bart van't Hof ve Tırsan Kilit Müşteri Müdürü Mehmet Önen katılım gösterdi.

GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ

Birleşik Krallık, Benelüks Ülkeleri ve Almanya arasında tam yük, parça yükü ve palet sevkiyatlarında uzmanlaşan A2B-online, İngiltere ve Benelüks ülkeleri ve Almanya arasında taşımacılık hizmetleri sunuyor. Filolarında 46 Kässbohrer marka aracının ğunu belirten Jaco van Eijk “A2B-online olarak İngiltere'de uzun süredir taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Intermodal taşımacılık için filomuzda bulunan 46 adet aracın mükemmel performansının bir sonucu olarak, filomuza 50 adet K.SCX X eklemeye karar verdik. Bu sayede iş süreçlerimizi sorunsuz ve daha güçlü şekilde gerçekleştireceğimize inanıyoruz” .

GÜVENE DAYALI İŞ

Mehmet Önen ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Tırsan olarak, mühendislik gücümüzle müşterilerimize daima yüksek kaliteli ve son teknoloji ürünler sunuyoruz. 55 ülkede müşterilerimize hizmet veriyor, onlara intermodal taşımacılık için geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. A2B-online’ın Tırsan’a duyduğu güven sayesinde, 5 yıllık uzun vadeli iş ortaklığımızı, Valx kampanalı frenli akslar ile donatılmış gemi yüklemesine uygun 50 adet Tenteli Perdeli K.SCX X teslimatıyla daha da güçlendirdik. A2B-online gibi iş ortaklarımızın beklentilerini en kısa sürede karşılamaya özellikle gayret ediyoruz. Müşterilerimize sadece en iyi ürün ve hizmetleri sunmakla kalmıyor, aynı da araç giydirme tasarımlarını da isteklerine göre şekillendiriyoruz.”