Güncel Haber
Giriş Tarihi : 26-12-2018 17:13   Güncelleme : 15-07-2019 14:34

Kaptanlar ödüllendirildi

Kaptanlar Kulübü'nün düzenlediği ‘Kentiçi Ulaşımda Dijital Beklentiler ve Çözümleri Paneli’ ve Ayın Kaptanları Ödül Töreni, İTÜ Arı 3 Teknokent’te yapıldı. Düzenlenen organizasyonda, vefat eden Halil Kadife de anıldı.

Kaptanlar ödüllendirildi

Türkiye genelinde 3 binin üzerinde otobüs kaptanını aynı çatı altında toplayan Kaptanlar Kulübü, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Kemal Karayormuk ve Ekrem Özcan tarafından iki oturumlu panel ve ödül töreni organize edildi.

Panel ve törene ulaşım sektörünün önemli kurumlarının temsilcileri de katıldı. Kentiçi Ulaşımda Dijital Beklentiler ve Çözümleri başlıklı panelin ilk oturumunda Muğla Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hamdi Alper Kolukısa, Kocaeli Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Akkaya ve İETT Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Abdullah Önder Türkoğlu sırayla sunumlarını yaptı. Panelin ikinci oturumundaysa İSTAB’tan Turgay Gül’ün, TÖHOB’dan Mustafa Uçar’ın ve Yeni Nesil Taksiciler Kooperatifi’nden Kıyasettin Telli’nin yaptığı konuşmaların ardından anma ve ödül törenine geçildi.

HALİL KADİFE ANILDI

Panel sonrasında sektörün kaybedilen değerleri adına bir ilk başlatıldı. Geçen hafta vefat eden, sektörün sevilen isimleri arasında yer alan Halil Kadife anıldı. Sektörde iz bırakan önemli kayıpların bundan sonra her törende anılacağını duyuran Ekrem Özcan, “Burası ulaştırma sektörünün mensuplarının uğurlandığı ve anıldığı yer olacak” diyerek Halil Kadife’nin kaybından dolayı duyduğu üzüntüyü aktardı. Özcan, “Hatay’da kaybettiğimiz Halil Kadife’nin cenazesine katılamadık. Bu yüzden bir anma düzenlemek istedik” . Ödül töreninde sahneye çıkan sektör mensuplarından; Onur Orhon, Göksel Ovacık, Naci Yağız, Lütfü Oktay, Hasan Durgun, Nihat Pelen, Oktay Yalçın gibi isimler, Kadife’nin sevenlerine başsağlığı dileyerek sırayla üzüntülerini dile getirdi.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Ayın kaptan şoförleri, sektör mensuplarının oylamasıyla 400’e yakın başvurudan seçilerek ödüllerini aldı. Üç aşamalı takdim edilen ödüllerin ilk aşamasında Isuzu Servis ve Turizm Ayın Kaptan Şoförü ödülleri verildi. Turizm kategorisindeki ödülleri TTDER Genel Sekreteri Nusret Ertürk ve TÜRSAD Karayolu Koordinatörü Taşkın Arık verdi. Servis kategorisindeki ödülleri ise Özgür Turizm Genel Müdürü Özgür Arslan, İSTAB Başkanı Turgay Gül ve Yeni Nesil Taksiciler Kooperatifi Başkanı Kıyasettin Telli takdim etti. Ödüllerin sahibi Ercan Aydın, Birol Genç, Mustafa Kanlı ve Tuncay Uzun .

Ardından Temsa Kentiçi Kaptan Şoförleri ödülleri takdim edildi.  Ödülleri TÖHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, ÖHO Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık verdi. Ödüllerin sahipleri İETT’den İbrahim Uzun, Muharrem Güney ve Hakan İkiz . Tören sonunda Hankook Şehirlerarası Kaptan Şoförleri ödülleri de sahiplerini buldu. Ödülleri Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Alper Kolukısa, Kentkart’tan Mustafa Erçen ve Hankook Pazarlama Müdürü Doğa Yiğit takdim etti. Ödüllerin sahipleri, Özdiyarbakır firmasından Ramazan Solar ve Kamil Koç’tan Aydın Toprak .

Simgenur Gök - Ulaşım Gazetesi