Güncel Haber
Giriş Tarihi : 08-01-2019 12:49   Güncelleme : 14-01-2019 10:15

Seger, yaya güvenliğine odaklanıyor

Türkiye’nin korna üreticilerinden olan Seger, 2019 yılındaki AR-GE çalışmalarıyla yayaların güvenliği üzerine çalışacaklarını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Seger Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Baykal, her yıl yeni bir ürün geliştireceklerinin sözünü verdi.

Seger, yaya güvenliğine odaklanıyor

ELEKTRİKLİ ARAÇLARA YÖNELDİ

Son yıllarda elektrikli ve otonom araçlar, sadece araç üreticilerinin değil yan sanayi ürünlerinin de gündeminde bulunuyor. Bu araçlar üzerinde AR-GE çalışmaları yapacağını duyuran Seger, yeni projeleriyle yaya güvenliğini baz alacaklarını açıkladı. Başkan Vekili Selim Baykal, “Yeni projelerimizde elektrikli ve otonom araçlara odaklanarak muhtemel kazaların oluşmasını engelleyecek ürün ve sistemleri geliştirmek üzerinde yoğunlaştık. Tesla ile yaptığımız anlaşma gibi dünyada otomotiv trendlerine yön veren proje ve markaları bünyemize katmayı hedefliyoruz” .

GEÇEN YIL 4 YENİ ÜRÜN

Her yıl yeni ürünler tasarlamayı hedefleyen ve üretimlerini 70 ülkeye ihraç eden Seger Korna, 2018 yılında 4 yeni ürünü pazarladı. Pazarlanan bu ürünler hakkında bilgi veren Baykal, “Dünya ve Türkiye pazarına tanıttığımız bu modellerimiz havalı korna segmentinde 8 melodili Mehter Korna ve 8 melodili Nostalji Kornalar . Osmanlı mehter takımının çaldığı 8 farklı marş melodisini içeren Mehter Kornalarımız ile yine içerisinde 8 adet geçmişten günümüze gelen Türk Pop / Folk müziği melodilerini içeren Nostalji Kornalarımız yıl içinde kça talep gördü” ifadelerini kullandı.