Otomotiv
Giriş Tarihi : 11-01-2019 16:22   Güncelleme : 21-01-2019 11:09

Karsan itibar ödülü kazandı

Yerli üretici Karsan, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde, ticari araç sektöründe halk jürisi tarafından “Yılın İtibarlısı” seçildi.

Karsan itibar ödülü kazandı

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin kazananları belli . Ödüller, 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler sonucunda sahiplerini buldu. 2018 yılı içerisinde itibarını en çok artıran 34 sektör markası “Yılın İtibarlısı” ödülünü almaya hak kazandı. Ticari araç sektöründe gerçekleştirdiği stratejik işbirlikleri ve müşteri odaklı çalışmalarıyla Karsan, itibarını en çok artıran marka seçildi. Karsan, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında, halk jürisi tarafından ‘Yılın İtibarlısı’ ödülünü almaya hak kazandı.

Karsan Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, 2018 yılında yurtiçi ve yurtdışında önemli başarılara imza attıklarını belirterek, “2 yıl önce ilk tohumlarını serptiğimiz müşteri, kalite ve teknoloji odaklı yaklaşımımızın olumlu sonuçlarını görmekten mutluluk duyuyoruz. 2018 yılında Jest+ ve Atak modellerimiz ile bir yandan yurt içinde pazar payımızı yükseltirken, yaptığımız ihracat ve kazandığımız ihalelerle de marka bilinirliğimizi artırmayı başardık. 2019 yılında ise müşteri memnuniyetini daha da üst seviyelere çıkartmak, yurtiçi ve yurtdışı hedeflerimizin odak noktası olacaktır” diye konuştu.