Teslimatlar
Giriş Tarihi : 21-01-2019 16:49   Güncelleme : 27-01-2019 22:54

HCC Maden, Renault Trucks aldı

İzmir bölgesinde 30 yıldır madencilik sektöründe hizmet veren HCC Maden, yeni araç yatırımlarında , Renault Trucks'ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 9 adet Renault Trucks K serisi kamyonu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

HCC Maden, Renault Trucks aldı

HCC Maden'e satışı yapılan 6 adet Renault Trucks K460 6x4 ve 3 adet K520 8x4 Euro 6 kamyon, düzenlenen tören ile teslim edildi. HCC Maden Yönetim Kurulu üyeleri Can Yavaş ve Caner Yavaş’a araçların teslim edildiği törene Renault Trucks Başkan Yardımcısı Olivier De Sait Meleuc, Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Ege Bölge Müdürü Tolga Aykaç katıldı.

Alınan yeni araçlar firmanın, Karpuzlu’da bulunan ocaklarda yer üstü maden taşımacılığında kullanacak. 2018’de demo araçları kullanmaları sonrasında bir adet Renault Trucks K serisi kamyon alımı yaptıklarına değinen Can Yavaş; “Maden operasyonlarında zorlu koşullarda çalışan araçların dayanıklılığı önemlidir. Demo sırasında K serisinin sağlam şasisi bizleri çok etkiledi ve bir araç alımı yaptık. İlk aracımızdan memnuniyetimiz, şimdi 9 araç alımı daha yapmamıza neden ” .

EKSTRA DAYANIKLI

Renault Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Olivier De Sait Meleuc, K serisi kamyonların tüm dünyada madencilik alanında büyük talep gördüğünün altını çizdi; “Renault Trucks K serisi, segmentinde en güçlü, dayanıklı ve tasarruflu kamyonlar. Bu özel kamyonlar, inşaat, maden sahaları gibi zorlu koşullarda hizmet sunan müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanım ve özelliklere sahip. Geniş ve güçlendirilmiş şasisi ile ekstra dayanıklılık ve güvenlik sağlıyor”