Güncel Haber
Giriş Tarihi : 05-02-2019 11:52   Güncelleme : 15-07-2019 11:55

‘En İyi İşveren’ Goodyear

Top Employers Institute tarafından, İnsan Kaynakları alanındaki uygulamaları nedeniyle Goodyear’a “En İyi İşveren” ödülü verildi.

‘En İyi İşveren’ Goodyear

Goodyear, dördüncü kez En İyi İşveren sertifikasının sahibi. Bu ödül her yıl bağımsız bir kuruluş olan Top Employers Institute (En İyi İşverenler Enstitüsü) tarafından veriliyor. Enstitü, düzenlediği bir anket aracılığıyla katılımcıları değerlendiriyor. Enstitünün verdiği lisansı alabilmek için firmaların belirlenen minimum standartları da karşılaması gerekiyor.

Konuyla ilgili olarak Goodyear Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Selda Kalleci, şu açıklamayı yaptı: “Önceliğimiz çalışanlarımız olmuştur, böyle olmaya da devam edecektir. Doğru insan kaynakları uygulamaları yetenekli çalışanlarımızın firmamızda çalışmaya devam etmelerini sağlarken yeni yetenekleri de ekibimize kazandırıyor. Top Employers Institute tarafından verilen bu sertifika bize pazardaki diğer şirketlerle karşılaştırmalı değerlendirilme imkânı sağlıyor. Mükemmellik konusunda kararlı bir işveren olarak gelişim gösterebileceğimiz alanların belirlenmesine fırsat tanıyor. Ayrıca alanında en yetenekli kişileri şirketimize kazandırma ve mevcut insan gücümüzü koruma adına işveren markamızın güçlenmesine de katkıda bulunuyor.”