Otomotiv
Giriş Tarihi : 05-02-2019 14:16   Güncelleme : 15-07-2019 11:33

Thermo King’in T Serisi pazarda

Thermo King, dizel kamyon kategorisinde T serisini üretti. Yeni T serisinin, sürdürülebilir çözümlerle pazarı etkileyeceği öngörülüyor.

Thermo King’in T Serisi pazarda

Thermo King tarafından pazara sunulan T serisinin başlıca özellikleri arasında sessiz çalışması, düşük yakıt tüketimi, azaltılmış çevresel etkisi ve 55 dereceye kadar kanıtlanmış performansı yer alıyor. Bu özellikleriyle pazarda etkili bir yer bulacağı düşünülen yeni T Serisi, düşük işletme maliyetleriyle de sektörün yeni standartlarını belirliyor.

ÇEVREYE DUYARLI

Kabin içinden kontrol sistemiyle kolay bir kullanım avantajı sağlayan T serisi üniteler, düşük egzoz emisyonuyla daha düşük karbon salınımı gerçekleştiriyor. Aynı zaman da T-serisi, ünite içinde istenilen sıcaklığı sabitleyerek yakıt tasarrufu sağlıyor ve taşınan ürünün kalitesini koruyor. Opsiyon olarak tercih edilebilen Whisper gürültü önleyici kit sayesinde ise şehir içi dağıtımda ve sessizlik istenen bölgelerde rahat bir kullanım sağlıyor. Ürün, düşük gürültüye sahip fanların ve ses yalıtım malzemelerinin kullanılmasıyla daha sessiz hale getirildi. Bu sayede düşük gürültü sınıfına giren diğer araçlara göre yüzde 20 daha sessiz çalışıyor.

KOLAY KULLANIM

Yeni T serisinde grafikli ekran görüntüsü kullanım kolaylığı sağlarken, ünitenin emniyetli şekilde çalışmasını sağlayan alarm sistemleri ve bakım zamanı için hatırlatıcılar bulunuyor. Bunların yanında; ünite panelinde bulunan kilitlenebilir tuş takımı, dizel/elektrik otomatik geçiş, ayar noktası uyarısı, ünitenin emniyetli şekilde çalışmasını sağlayan alarm sistemleri, dizel motor ve elektrik stand-by modu, saat sayaç ekranı, veri toplama sistemi ve uydu takip sistemi özelliği gibi geliştirilmiş birçok özelliği bulunuyor.