Lojistik
Giriş Tarihi : 07-02-2019 15:42   Güncelleme : 15-07-2019 11:15

Gefco, kontrol merkezi kurdu

Kompleks endüstriyel tedarik zincirinin global tedarikçisi Gefco, Freight Forwarding operasyonları dahilinde tam zamanlı çözümleri yönetmek için Amsterdam'daki görev kontrol merkezini hizmete açtı. Merkez, Gefco'nun tam zamanlı çözüm ekiplerine ve alandaki partnerlerine destek olarak dünya genelindeki müşterilerine servis sağlamak için geliştirildi.

Gefco, kontrol merkezi kurdu

Gefco'nun Freight Forwarding bölümü, global tam zamanlı operatörler ağını yönetirken lokal müşterilerle çalışıp, planlı ve plan dışı acil yüklemeler yapıyor. Gefco'nun müşterileriyle ortaklık kurmak ve piyasaya entegre çözümler sunmak için geliştirip benimsediği sonsuz yakınlık kültürü, şirketin müşterilerin iş süreçlerine değer katmak için geliştirdiği tam zamanlı çözümler itici güç niteliği taşıyor.

Lansmanla ilgili olarak, merkezin hızla büyüyen Freight Forwarding operasyonları için çok önemli bir fırsat olduğunun altının çizen Gefco Freight Forwarding Global TCS Direktörü Klaas Sybrandy şunları söyledi: “Görev Kontrol Merkezi, kritik çözümler alanındaki referanslarımızı önemli ölçüde artırıyor. Görev Kontrol Merkezi’ndeki deneyimli ekibimizin yakın takibi sayesinde, müşterilerimizin planlanmış ve planlanmamış tüm kritik gönderileri için her zaman mümkün olan en hızlı çözümü bulacağız.” Görev Kontrol Merkezi ekibi, geniş TCS deneyimi sunacak Vincent Karbet ve Chantal van Loen liderliğinde çalışmalarını sürdürecek. Uluslararası nakliye taşımacılığı sektöründe 15 yıldan fazla deneyime sahip Karbet, DHL Same Day’de üst düzey yöneticilik deneyimine sahip. Chantal ise 10 yıl boyunca Hollanda'daki TNT özel hizmetlerinden sorumluydu.