Otomotiv
Giriş Tarihi : 08-02-2019 16:03   Güncelleme : 14-07-2019 23:07

Ford Otosan ödül dağıttı

Türkiye otomotiv sektörü firmalarından Ford Otosan, iz bırakan çalışanlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da ödüllendirdi. Altın İz Hizmet Ödülleri töreninde, Ford Otosan’ın 10, 20, 25, 30 yılı geride bırakan çalışanları onurlandırıldı.

Ford Otosan ödül dağıttı

Ford Otosan, 366 çalışanını ödüllendirdiği Altın İz Hizmet Ödülleri’nin bu yıl beşincisini gerçekleştirdi. Ford Otosan çalışanlarına üst düzey yöneticiler tarafından plaketleri takdim edilirken, ödül olarak çeyrek altın verildi. Törende konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Her birinizin yarattığı katma değerin ve geleceğe doğru attığımız her adımdaki emeklerinizin farkındayız. Bu nedenle, siz değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“İZLERİNİZ DERİN VE EŞSİZ”

Ford Otosan üst düzey yöneticileri, Türk Metal Sendikası temsilcileri ve Ford Otosan çalışanlarının katıldığı ödül töreninde, özel sahne gösterileriyle işitsel ve görsel bir şölen yaşatıldı. Firma Genel Müdürü Haydar Yenigün, ödül törenindeki konuşmasında şunları söyledi: “Her geçen yıl sizlerin üstün gayret ve emekleriyle Ford Otosan’ı zirveye doğru hep birlikte taşıyoruz ve taşımaya da devam edeceğiz. Sizler Ford Otosan’da altın izler bırakırken, deneyimlerinizi diğer arkadaşlarımızla paylaşıyorsunuz. Farkında olmasanız bile davranışlarınızla Ford Otosan’lı olmanın ne demek olduğunu, değerlerimizi tüm arkadaşlarımıza aktarıyorsunuz. Yarattığınız katma değerin ve geleceğe doğru atılan her adımdaki emeklerinizin farkındayız. Bu nedenle, siz değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Her birinizin Ford Otosan’daki izi, derin ve eşsiz.”

“TECRÜBE VE BAŞARI”

Törende konuşma yapan Türk Metal Sendikası Genel Mali Sekreteri Uysal Altundağ ise “Bugün burada ödül alanlar yani sizler, emek ve tecrübeyi bir hayata sığdırmış, bir vücutta bir araya getirebilmiş kişilersiniz. Bugün Ford Otosan,  tüm dünyanın gıpta ile baktığı bir otomotiv devi olarak güçlü ve ayaktaysa, burada en büyük pay sizlerin edindiğiniz tecrübelerin üretime, Ar-Ge'ye yansımasından kaynaklanıyor. Başarı başkalarının geçirdiği tecrübelerden faydalanmaktır. İşte Ford Otosan'ın başarı öyküsünün temelinde bu gerçek yatıyor” diye konuştu.