Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-02-2019 15:27   Güncelleme : 14-07-2019 22:53

Denko 8 adet çekici aldı

Lojistik firmalarından Denko Uluslararası Nakliyat, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks'tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 8 adet T 460 4x2 ADR’li Euro 6 çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Denko 8 adet çekici aldı

Özmutlubaş Otomotiv tarafından Denko Uluslararası Nakliyat'a satışı yapılan çekiciler, Denizli'de düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine; Denko Nakliyat ortaklarından Uğur Erdoğan ve Oğuz Erdoğan ile Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Ege Bölge Müdürü Tolga Aykaç katıldı. Törende Özmutlubaş'tan ise firma sahibi Ahmet Mutlubaş, satış yöneticileri Mehmet Aydın ve Mustafa Karabulut da hazır bulundu.

SEKTÖR DESTEKLENMELİ

Denizli’nin 190 ülkeye 3 milyar dolar üzerinde ihracat yaptığını belirten Denko Nakliyat sahibi Uğur Erdoğan; “Lojistik sektörü, bu dönem dar bir boğazdan geçiyor. İthalat ve ihracat dengelerinin değişkenliği, Avrupa’da otoban ücretlerine yapılan fiyat artışları, sürücülerin vize alırken yaşadıkları sorunlar gibi birçok faktör, lojistik operasyonlarını olumsuz etkileyebiliyor. Bu nedenle lojistik sektörüne yapılan her türlü destek, büyük önem taşıyor. Yıl sonunda başlayan ÖTV ve KDV indirimleri, lojistik firmalarının yatırımlarında biraz olsun nefes almasını sağladı. Biz de bu durumdan faydalanarak yeni araç alımları yaptık.”

300’ün üzerinde firmaya lojistik hizmeti sunan Denko, bir çok sektör için komple ve parsiyel karayolu taşımacılığı yapıyor. Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya başta olmak üzere Avrupa’nın tüm bölgelerine taşıma hizmeti sunuyor. Denizli ve bölgesindeki yerli üretim malların lojistiğini sağlayan Denko, yüzde 95 oranında tekstil ve konfeksiyon ihracatı için taşımacılık sağlıyor.