Treyler
Giriş Tarihi : 13-02-2019 16:30   Güncelleme : 14-07-2019 22:50

Tırsan akademi kurdu

Türk treyler firmalarından Tırsan, Kässbohrer Kaynak Akademisi ile 478 kaynak çalışanına, uluslararası geçerliliğe sahip 642 sertifika kazandırdı. Kaliteli ürünü müşterilerine standart olarak sunan Tırsan, teorik ve pratik eğitimleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Tırsan akademi kurdu

ADR başta olmak üzere, her türlü uluslararası sertifikaya uygun üretim yapan Tırsan, işçilik kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmak ve uluslararası normlarda araç üretmek için Kässbohrer Kaynak Akademisi’ni hayata geçirdi. Akademi ile birlikte çalışanların yetkinlikleri de uluslararası düzeyde geliştiriliyor.

Teorik ve pratik eğitimlerin bir arada sunulduğu akademide, eğitimler kaynak mühendisleri tarafından veriliyor. 2 gün teorik eğitim, 1 gün sanal eğitim ve 10 gün pratik eğitim alan kaynakçılar arasından başarılı olanlar, eğitimin sonunda TÜV, DEKRA, TSE ve TDT sertifikaları almaya hak kazanıyor. Kaynak Akademisi sadece üretim için uzman çalışan yetiştirmekle kalmıyor, kaynak akademisi mezunu uzman çalışanlar kazandıkları uluslararası sertifikalar ile Tırsan'ın yurt içi-yurt dışı servislerinde ve iş ortaklarının tesislerinde de çalışma imkanı buluyor.