Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-02-2019 16:46   Güncelleme : 14-07-2019 22:50

Renault Trucks Ar-Ge yatırımı yaptı

Fransa Lyon’da üretim yapan Renault Trucks, Saint-Priest'te ekolojik bir Ar-Ge merkezi inşa etti. 2021'in ilk yarısında tamamlanması planlanan yeni Ar-Ge merkezi, 11 bin 300 m2'lik bir alana sahip olacak. Bu büyük proje, Volvo Grup’un en büyük ikinci Ar-Ge merkezi olarak Lyon sahasının itibarını daha da artıracak.

Renault Trucks Ar-Ge yatırımı yaptı

Ağır ticari araç üreticilerinden Renault Trucks ve Volvo Group'un Ar-Ge merkezi, 5 yıllık bir projenin parçası olacak. Bu özel Ar-Ge merkezi ile markayı yeniliklere hazırlamak ve şirketin uzmanlığını mümkün olan en iyi koşullarda tek bir yerde bir araya getirmek amaçlanıyor. Renault Trucks ve grubun diğer markalarına yönelik projeler geliştirmek için çeşitli departmanlar, yeniden tasarlanmış ve düzenlenmiş bu tesiste yan yana çalışacaklar.

BİLGİ PAYLAŞIMI VE AKICILIK

Sinerji yaratmak, inovasyonu artırmak ve bir sonraki Renault Trucks ve grup ürün yelpazesinin başarısını sağlamak için Saint Priest'teki yeni Ar-Ge merkezi binden fazla uzmana ev sahipliği yapacak. Böylece Fransa'daki en büyük 10 Ar-Ge merkezinden biri olacak. Mühendisler ve araştırmacılar, satın alma ekipleri ile birlikte çalışacak. Bu yeni oluşum ile çalışanlar arasındaki etkileşimi kolaylaştırmak, gelecekteki çekici ve kamyonlar için geliştirme projelerinin gerçekleştirilmesini hızlandırmak amaçlanıyor. Üç katlı binanın organizasyonundaki yepyeni yaklaşım, marka için üretilen projelerin ve yeniliklerin başarısı için kritik öneme sahip olan sektörler arası ekiplerin işbirliğini geliştirecek. Ofislerden açık alanlara ve yaratıcı alanlara kadar tüm bina, inovasyon ve bilgi paylaşımını teşvik etmek için tasarlanacak. Eko tasarım, iş yerinde konfor ve maliyet optimizasyonu gibi tüm detaylar düşünüldü.