Otomotiv
Giriş Tarihi : 14-02-2019 14:49   Güncelleme : 14-07-2019 22:46

Demirbaş eğitime destek verdi

FSM Demirbaş otomotiv aracılığı ile Kocaeli eğitimine 3 adet araç hibe verildi. Hibe edilen araçlar ile mesleki ve teknik okul öğrencileri; uygulamalı eğitimler ile ilk kez yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip olacak.

Demirbaş eğitime destek verdi

Teslimat törenine Kocaeli Vali yardımcısı Osman Ekşi, Kocaeli millî eğitim müdürü Fehmi Rasim Çelik,  FSM Demirbaş Otomotiv'den Ferhat Demirbaş, Satış Müdürüleri Cem Akkaya, ve Hasan Demirbaş, Ford Trucks Şube Müdürü Engin Ermiş, Ford Trucks Servis Müdürü Soner Tırnak, Kartepe Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cevdet Ofluoğlu, İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Mehmet Aktaş, Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Yalaz ile okulların idarecileri ve öğrencileri katıldı.

UYGULAMALI EĞİTİM

Hibe araçların teslimat töreninde konuşan Ford Trucks Bölge Müdürü Baran Süslü, "Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek amacıyla farklı alanlarda sosyal sorumluluk projeleri yürüten Ford Otosan ailesi olarak, liselerin motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla 47 ildeki 71 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni nesil teknolojilerle donatılmış 71 adet aracı bayilerimizin de desteği ile bağışladık. Böylece 47 ildeki mesleki ve teknik lise öğrencileri, uygulamalı eğitimler ile ilk kez yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip olacak" dedi.

ÖĞRENCİLER BAŞARILI OLACAK

Kocaeli Vali yardımcısı Osman Ekşi ve Kocaeli Millî Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik desteklerinden dolayı Ford Otosan ailesine ve FSM Demirbaş Otomotiv'e teşekkür etti. Vali Ekşi, "Hibe araçların böylesi güzel bir projeyle okullara destek vermesi bizi çok mutlu etti. Motor bölümünde okuyan öğrenciler de böylelikle derslerinde daha başarılı olacaktır. Araçlarımızın eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.