Lojistik
Giriş Tarihi : 25-02-2019 10:50   Güncelleme : 24-08-2019 11:02

n11.com ve Ceva Lojistik iş birliği

Ceva Lojistik iş birliği ile n11.com bünyesindeki tüm KOBİ’ler, yüksek hacimli ürün siparişlerini alıcıların katına çıkararak kapılarına teslim edebilecek.

n11.com ve Ceva Lojistik iş birliği

Ceva Lojistik ile e-ticaret platformu n11.com’un gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde e-ticaret sektörünün en büyük sorunlarından biri olan hacimli gönderilerin kata teslim süreçlerinin çözümü sağlanıyor. Böylece beyaz eşya, televizyon, demonte mobilya, spor aletleri ve lastik gibi hacimli ürünlerin n11.com kullanıcılarının kapılarına kadar taşınması mümkün hale geliyor.

“MEMNUNİYET DUYUYORUZ”

Konuyla ilgili n11.com Gelirden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kiho Lee, “E-ticaret kullanıcılarının satış öncesi, sırası ve sonrası deneyimlerini mükemmelleştirmek için hizmetlerimizi geliştiriyor ve önde gelen markalarla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Hacimli ürünlerin yüksek katlara ulaştırılması sorununu aşmak için dünyanın önde gelen lojistik firmalarından Ceva Lojistik ile iş birliğine gitmenin memnuniyetini duyuyoruz. Bu sayede Türkiye’nin 81 ilindeki KOBİ iş ortaklarımızın ürünlerini tüketicilerimizin kapılarına kadar ulaştıracağız” dedik. CEVA IMEA Bölge Başkanı Fuat Adoran ise iş birliğiyle ilgili “e-ticaret sektörüne en iyi hizmeti vermek için  bilgi teknolojileri, insan kaynakları ve malzeme yatırımlarımızla büyüyoruz.  n11.com'la yaptığımız iş birliği bizi hedeflerimize daha da yaklaştırıyor. n11.com’un bize verdiği destek ve güven çok değerli. Bu güç ile n11.com’un müşteri memnuniyetini arttırmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.