Otomotiv
Giriş Tarihi : 01-03-2019 15:28   Güncelleme : 14-07-2019 13:48

Uzun dönem araç kiralamada avantaj

Yeni nesil araç kiralama şirketi Garenta, uzun dönem araç kiralamak isteyen müşterileri için yeni bir iş birliğine imza attı.

Uzun dönem araç kiralamada avantaj

Garenta, Burgan Leasing ile gerçekleştirilen anlaşma kapsamında, uzun dönem araç kiralamak isteyen şirketlere avantajlı fiyatlarla finansman seçenekleri sunacak. Ayrıca, Praticar by Garenta da uzun dönem araç kiralayanlara lastik değişiminden araç muayenesine kadar filo yönetimi hizmeti verecek.

SATIN DA ALABİLECEKLER

Garenta’nın Burgan Leasing iş birliğiyle müşterilerine sunduğu avantajlı finansman seçenekleri hakkında görüş bildiren Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, “Otomotiv sektöründeki daralma, sektörün tüm oyuncularını etkiledi. Bunun bir sonucu olarak uzun dönem kiralamada finansman maliyetleri arttı ve sektörde uzun dönem kiralama sayıları arttıkça azaldı. Bu soruna çözüm bulmak amacıyla yeni bir model geliştirdik ve uzun dönem araç kiralamak isteyen müşterilerimize avantajlı fiyatlarla finansman seçenekleri sunmaya başladık. İş birliğimiz kapsamında şirketlerden dönüşler almaya başladık ve ilk etapta 268 araç için bir markayla el sıkıştık. Bu iş birliğiyle şirketlere hem avantajlı araç temini hem de Praticar by Garenta hizmetimizle filo yönetimi hizmetini verebiliyoruz. Ayrıca kiralama sonunda müşterilerimiz dilerlerse ikinciyeni.com markamız üzerinden de kiraladığı aracı satın alabilecek” dedi.

Garenta’yla gerçekleştirdikleri iş birliğini değerlendiren Burgan Leasing Genel Müdürü, Cüneyt Akpınar, “Burgan Leasing olarak her geçen gün satış ağımızı genişletiyor, ön plana çıktığımız hizmet kalitemiz ile farklı sektörlerin farklı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda Garenta ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle firmalara sunduğumuz taşıt finansmanı hizmetinin, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağına inanıyoruz. Uzun dönem araç kiralayan şirketler, finansman kaynaklarını gerçek faaliyet alanlarında kullanabilecek ve böylece daha pratik ve hesaplı bir çözüme erişebilecekler” ifadelerini kullandı.