Otomotiv
Giriş Tarihi : 12-03-2019 16:29   Güncelleme : 14-07-2019 13:22

Iveco'nun İzmit bayii Gaziantepli Kardeşler

Ağır ticari araç üreticilerinden Iveco, Türkiye'deki bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. Iveco’nun İzmit’teki yetkili satıcısı ve servis noktası Gaziantepli Kardeşler oldu. Iveco’nun İzmit bayiliğini yapacak olan Gaziantepli Kardeşler, Iveco haricinde bazı diğer markalarında bayiliğini yürütüyor.

Iveco'nun İzmit bayii Gaziantepli Kardeşler

Iveco ve Gaziantepli Kardeşler arasında imzalanan işbirliği törenine Iveco Genel Müdürü Roberto Camatta, Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Tanılkan, Bayi Geliştirme Uzmanı Sinem Çağatay, Gaziantepli Kardeşler Genel Müdürü Mehmet Ali Uçar, Genel Müdür Yardımcıları Selçuk Uçar ve Ertuğrul Uçar ile Şube Müdürü Aykut Uçar katıldı.

MÜŞTERİYE DAHA YAKIN

Roberto Camatta, Gaziantepli Kardeşler ile yaptıkları işbirliği ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Türkiye'nin zor şartlardan geçtiği böyle bir dönemde böyle bir anlaşma yapmaktan dolayı son derece mutluyuz ve gururluyuz. Gaziantepli Kardeşler’in markamıza ve Türkiye’ye güvenerek bizimle işbirliği yapmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.  Böylesine güçlü bir ortağı markamıza katmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Amacımız hem ürün hem hizmet anlamında tüm gücümüz ile müşteriye daha yakın olmak. Bu işbirliği ile İzmit’teki müşterilerimize daha yakın olacağız.”

50 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ

Gaziantepli Kardeşler Genel Müdürü Mehmet Ali Uçar da, ailelerinin ticaret hayatının içinde 50 yılı aşkın süredir var olduğunu ve uzun yıllardır otomotiv sektörüne hizmet verdiklerini söyledi. Gaziantepli Kardeşler olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan hizmet anlayışına sahip olduklarını söyleyen Mehmet Ali Uçar, Iveco ile yaptıkları bu işbirliğinin kendilerine güç katacağını vurguladı. Iveco gibi sektörün önemli birçok markasına hizmet verdiklerini anlatan Uçar, İzmit dışında Yenibosna, Esenyurt ve Gebze’de de tesislerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.