Güncel Haber
Giriş Tarihi : 15-03-2019 16:33   Güncelleme : 14-07-2019 13:16

Bana ne Amerika'dan

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karabulut, Uzman Psikolog Alanur Özalp'in Ulusal Radyo'da hazırlayıp sunduğu ve Program Yapımcısı Uğur Atis'in yönettiği Hayatın İçinden programına konuk olarak katıldı. "Sorun varsa, çözüm de vardır" diyen Hüseyin Karabulut, başkanlık koltuğuna oturduğu gün bir çok sorunu kısa sürede çözeceğinin vaadini verdi.

Bana ne Amerika'dan

Uzman Psikolog Alanur Özalp'in hazırlayıp sunduğu Hayatın İçinden programına konuk olarak katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karabulut, İstanbul projelerini, seçim kampanyasını ve tüm merak edilenleri canlı yayında değerlendirdi. Karabulut, dinleyicilerden gelen soruları da büyük bir içtenlikle yanıtladı.

UBER YASAKLANACAK

Taksici esnafının "Seçilirseniz UBER konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz" sorusuna ise aynen şu ifadeleri kullanarak cevap verdi: "Rakiplerim, bu konuda yıldırım hızıyla açıklama yapıyor ve diyorlar ki; teknolojinin önüne geçemeyiz, UBER'de bu ülkenin bir gerçeğidir!. İstanbullu Kardeşlerim biz ise bu konuda eski Başbakanlarımızdan Milli Görüş Lideri rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın dediği gibi banane Amerika'dan, banane Amerika'dan canı cehenneme diyoruz. Amerikadan hiçbir zaman dost olmaz. O yüzden diyoruz ki taksici esnafımız sizin içiniz rahat olsun. Koltuğa oturduğumuz gün UBER'i yasaklayacağız. Biz onların teknolojisinden vazgeçip, kendi teknolojimizle esnafımızı  koruyacağız. Taksicilerimizin UBER'den daha kaliteli hizmet sunmalarını sağlayacağız. Vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak adına ekibimiz de sahada sürekli taksici esnafını denetleyecek. Yanlış yapanında gözünün yaşına bakmayacağız. Halka hizmet, Hak'ka hizmet anlayışıyla her şey İstanbul halkının rahatı içindir."