Güncel Haber
Giriş Tarihi : 26-03-2019 13:09   Güncelleme : 14-07-2019 13:03

TOHÖB hayal kırıklığı yaşattı

Türkiye genelinde 20 bin özel halk otobüs işletmecisini temsil eden Tüm Özel Halk Otobüsçüler Derneği (TÖHOB), düzenlediği etkinlikte salonu dolduramayınca, hem sektörü hem de Bakanı hayal kırıklığına uğrattı. Bakan Albayrak salona gelmeden danışmaları geldi ve katılımcıları hızlı bir şekilde 300 kişilik başka bir salona yönlendirdi. Bu sayede bakan küçükte olsa kalabalık görüntüsü verilen salona hitap etti.

TOHÖB hayal kırıklığı yaşattı

Seçimler dolayısıyla hükümete şirin gözükmeye çalışan İsmail Yüksel ve ekibi, parti teşkilat mensubu gibi seçim çalışması yapıyor. TÖHOB olarak İsmail Yüksel ve ekibi Haliç Kongre Merkezi'nde "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Özel Halk Otobüsü camiası ile buluşuyor" adı altında etkinlik düzenledi. AKP yöneticilerine de salonu hınca hınç dolduracaklarının vaadini verdikleri iddia edildi. Bırakın Türkiye genelindeki 20 bin halk otobüs işletmecisini katılımını, İstanbul'daki otobüs sahipleri bile etkinliğe katılım göstermedi.

YÜKSEL YİNE HİKAYE ANLATTI

Haliç Kongre Merkezine gelen Bakan Berat Albayrak, 300 civarında bir katılımcıya hitap etti. Salonun boşluğu herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, toplam 4 dakika kürsüde kaldı. Yüksel, konuşmasının 3 dakikasını hikaye anlatarak geçirdi. Son bir dakikasında ise Ücretsiz binişler konusunu gündeme getirdi ama onu da tam ifade edemedi.

ALBAYRAK: HABERİM YOK!

Daha sonra kürsüye çıkan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 24 dakika bir konuşma yaptı. Bakan Albayrak, "KDV olayını bildiğiniz gibi çözdük. Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi ile ilgili beklentilerini karşılayacak, süreçlerini kolaylaştıracak adımlarımızı atacağız. Seçimlerden sonra mecliste gündeme getirmek için çalışmalar yapacağız. Ayrıca ücretsiz taşımacılık ile ilgili konuyu burada Başkan İsmail Yüksel’den duydum. Bu konuyla ilgili de bir çalışma yapacağız" dedi. Bakan Albayrak, daha sonra konuşmasının geri kalan bölümünü Türkiye geneline seçim programına ayırdı.