Dernekler
Giriş Tarihi : 28-05-2019 12:28   Güncelleme : 13-07-2019 00:17

END'de mutlu tablo

Evden Eve Nakliyeciler Derneği'nin (END) geleneksel hale getirdiği 6'ıncı iftar programı Kartal Vesta Restaurant tesislerinde gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı iftar programında dernek üyelerine Üsküdar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya, kredi kullanımlarında jest yaptı.

END'de mutlu tablo

END Başkanı Davut Ukan'ın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Rüştü Akdulun, Müdür Yardımcısı Yalçın Doğan, SGK Fatih Bölge Müdürü Çoşkun Bilgin, Kâğıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, Üsküdar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya, İYODER 2. Başkanı Hüseyin Karabulut ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Perpa B Blok Başkanı Hacı Demir ile dernek üyeleri katıldı. İftar programının sponsorluğunu ise Iveco üstlendi.

GÜVENE DAYALI SEKTÖR

Etkinlikte bir konuşma yapan END Başkanı Davut Ukan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Ukan, "Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. Ekonomik anlamda sıkıntı yaşıyoruz ama Rabbime şükürler olsun ki, 6'ıncı iftar davetimiz üyelerimizle hep beraber aynı masadayız. Yaptığımız çalışmalar ile evden eve nakliyatçılar sektörünü kurumsal bir yapıya kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sektörümüz, büyük kuruluşlar arasında yer almaktadır. Belgelerini koruyan sektör olarak önemli bir iş başardık. Her şeyden önemlisi de biz güvene dayalı ender sektörlerden bir tanesiyiz. Derneğimizin bir adım daha ileri gitmesi için daha yapacak çok işimiz var. Bunun içinde hep beraber elimizi taşın altına sokmaya devam edeceğiz" dedi.

BAKANLIKTAN TAM DESTEK

Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Rüştü Akdulun da yaptığı konuşmada her daim sektörün yanında yer aldıklarını ifade ederek şu ifadeleri kullandı: "Evden eve nakliyat sektörü çok özel bir sektördür. Bakanlık olarak taşımacılık sektörünün gerekli yasal alt yapıları düzenleyerek daha rantabl çalışmalarını sağladık. Şimdi geldiğimiz noktada her şey daha düzenli, çok daha pratik, çok daha günümüze yakışır bir şekilde yapılıyor. Sizler bir araya gelerek bir güç oluşturduğunuz.  Sektöründe sorunları mevcut, Bölge Müdürlüğü olarak esnaflarımızın her zaman yanındayız. Kurumum adına sizlerin her türlü sorunlarınızın çözüme ulaşacağının sözünü veriyoruz."

ESNAFA CAZİP KREDİ

Üsküdar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya da yaptığı konuşmasında END üyelerinin birlik, beraberliğinin daim olması temennisinde bulundu. Kaya, "Üsküdar Esnaf Kredi Kooperatifi'nin kapıları her zaman size açıktır. Ne zaman nakit ihtiyacınız olursa, kurum olarak her zaman size yardımcı olmaya hazırız. Başkan Davut Ukan şahsında sizlere 7 puan daha düşük kredi vereceğimizi de bilmenizi isterim. Biz her zaman esnafımızın yanındayız, sizlerle iç içeyiz" diye konuştu.