Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-05-2019 17:33   Güncelleme : 12-07-2019 23:36

Şahin: Bir olalım, diri olalım

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren şirketlerden Özulaş A.Ş.'nin Geleneksel iftar programı Sancaktepe'de bulunan Motta Restaurant tesislerinde yapıldı. Bu yıl 27'ncisi düzenlenen etkinliğe şirket hissedarları yoğun katılım gösterdi. Özulaş Başkanı Sedat Şahin, "Esnafımızın birlik ve beraberlik içinde olması bizleri gururlandırıyor. Biz her zaman bir olacağız, diri olacağız ki sorunları rahatça çözüme kavuşturalım" dedi.

Şahin: Bir olalım, diri olalım

Özulaş, sektörün paydaşları ile birlik ve beraberliği arttırarak, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu yaşatmaya devam ediyor. Şirketin düzenlediği iftar etkinliği, her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun katılıma sahne oldu. Etkinliğin sponsorluğunu ise Opet, Shell ve Akbank birlikte üstlendi.

Özulaş Başkanı Sedat Şahin'in ev sahipliğini yaptığı etkinlikte şirketin yönetim kurulu üyeleri de davetliler ile yakından ilgilendi. İftar programına AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ, MHP Genel Başkan yardımcısı İzzet  Yönter, MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş, MHP MYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk,  Murat Kotra, Gülbeyhan Saylağ, MHP İl Başkan yardımcısı Ümit Gürbüz, Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Odası Başkanı Göksel Ovacık, İBB ve İETT yöneticileri ile sektör temsileri katıldı. İftar programının açılışını ve takdimini Özulaş Genel Müdürü İsmail Yolcu yaptı.

İSTANBUL DA ÖRNEK ŞİRKET

Yapılan duaların ardından davetlileri selamlayan Özulaş Başkanı Sedat Şahin, sektörde birlik beraberliğin önemine değinerek, geleneksel Özulaş İftarında esnaf ve sektörle buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkanı Şahin, "Ramazan ayında birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek adına iftara yoğun ilgi gösteren esnafımız salonlara sığmadı. Geleneksel Özulaş iftarında esnafımızla buluşmaktan büyük memnuniyet duyduk. Biz her zaman bir olacağız ve her konuda örnek şirket olarak anılmaya devam edeceğiz" dedi.