Kara
Giriş Tarihi : 05-07-2019 12:37   Güncelleme : 12-07-2019 23:25

Gürsel Turizm sınırları aştı

Personel ve öğrenci taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Gürsel Turizm, yaptığı yeniliklerle sürekli adından söz ettirmeye devam ediyor. Amman Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu Amman şehir içi toplu taşıma ihalesini kazanan firma, yurt içinde verdiği kaliteli hizmeti, yurt dışına da taşıdı.

Gürsel Turizm sınırları aştı

Amman Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu ihaleyi kazanan Gürsel Turizm, 10 yıllık işletme ve bakımı süresince toplam da 286 adet kısa ve uzun otobüsler ile hizmet verecek. Şehir genelinde toplam 57 güzergâhta hizmet verecek projenin 10 yıllık ihale bedeli ise 400 milyon dolar olarak açıklandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin Ürdün Büyükelçisi Murat Karagöz ve İTO Başkanı Şekip Avdagiç, Amman Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Yousef Shawarbeh’i ziyaretinde, Amman Toplu taşıma projesine destek verdiklerini açıkladı.

DAKİK VE GÜVENLİ HİZMET

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, "Yerel ortağımız CMTC ile birlikte Amman da SPV şirketini kurduk. Burada bir yıl içinde modern bir otobüs garajı yapacağız. Yeni garajda otobüs parkı, tamir bakım servisleri, sürücü dinlenme ve konaklama alanları, yakıt ikmal sistemi, operasyon kontrol merkezi, sürücü eğitim salonları ve yönetim binaları da olacak. Ayrıca tüm operasyon yönetimi Gürsel Turizm tarafından geliştirilen hat planlama, sürücü görev planlama, garaj yönetimi, filo yönetimi, araç takip sistemi, güzergâh planlama modüllerini içeren tümleşik bir ERP sistemi tarafından yönetilecektir. Gürsel Turizm bu hizmeti ile Amman halkına hak ettiği dakik, güvenli, güvenilir işletme anlayışı ile her zaman temiz otobüs ve eğitimli sürücüleri ile dünya standartlarında kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktadır" ifadesini kullandı.