Teslimatlar
Giriş Tarihi : 05-07-2019 17:56   Güncelleme : 08-08-2019 10:40

Erman Lojistik filoyu güçlendirdi

Frigorifik taşımacılık yapan sektörün en köklü lojistik firmalarından Mersin merkezli Erman Lojistik, yatırımlarına Renault Trucks çekiciler ile devam etti. Türkiye'den Orta, Batı ve Kuzey Avrupa ülkelerine yaş meyve-sebze ve diğer gıdaları taşıyan Erman Lojistik, siparişini verdiği 5 adet çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Erman Lojistik filoyu güçlendirdi

Erman Lojistik, İskandinavya hattına düzenli ve sürekli hizmet veren tek frigo lojistik firması olmasıyla ön plana çıkıyor. Özellikle bu hat için yatırım yapmaya devam eden Erman Lojistik’in yeni araç teslimatı, Renault Trucks’ın Adana yetkili bayi İmam Kayalıoğulları’nın Mersin’deki merkezinde yapıldı. Araç teslim törenine Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Genel Müdürü Emrah Deniz, Finans Müdürü Erman Deniz ile Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Bölge Müdürü Abdullah İsmet Direk, Satış Sonrası Bölge Müdürü Can Satır ve İmam Kayalıoğulları Otomotiv Satış Müdürü Sinan Karaman katıldı.

TEST EDİP ALDILAR

Yaş sebze-meyve, süs bitkileri, dondurulmuş ürünler gibi ısı kontrolü gerektiren uluslararası taşımaları gerçekleştirdiklerini dile getiren Mehmet Deniz, araç parklarını son teknoloji ile yenilediklerine açıkladı. Deniz, “Avrupa standartları ile uyumlu olarak yeşil lojistiğe önem veriyor ve genç araç filomuz için düzenli yatırım yapıyoruz. Türkiye’de ilk defa Euro 5 ve Euro 6 araç kullanan şirketlerdeniz. Her zaman filomuzu en son teknolojideki araçlar ile donatıyoruz. Yatırım maliyeti biraz daha yüksek olsa da teknolojinin ayrıcalığı ile hizmet sunuyoruz. Uzun güzergahlarımız, mevsimsel hava koşulları nedeniyle daha da zorlu olabiliyor. Bu koşullarda sürücülerimizin konforu ve güvenliği otomatik olarak filomuzun verimliliğini etkiliyor. Baş şoförümüz, Renault Trucks T serisi çekiciler ile test sürüşleri gerçekleştirdi ve aracı çok beğendi.  Tabi ki sürücülerimizin tercihi, alım kararımızda bizim için önemli oldu” dedi.